A GermanDesign ÉletTér stúdió több prémium kategóriás német bútorgyár termékeit forgalmazza Magyarországon, két üzletében Budapesten és Debrecenben. A tulajdonos German Veronika ez alkalommal a GWINNER márka BRERA névre keresztelt ékkövét mutatja be az új lakberendezési termékekre nyitott szemeknek. Ezek a különleges nappali és étkező bútorok egy ragyogó álomotthon páratlanul szép darabjaivá válhatnak. 

A gyártó a „BRERA – EGYÉNI, MINT AZ ÉLETED” mottójával azonosítja ezt a különleges bútorcsaládját.

A század közepi stílus varázsát tükröző BRERA vintage csavart ad az új minimalista modern dizájnhoz, miközben az időtlenül gyönyörű fát természetes tónusokkal kombinálja. A dizájn lényegiségét, az anyagokat és a minőségi kidolgozást szem előtt tartva a modellt a minimalizmus egyszerűsége jellemzi. Időtlen eleganciájával a BRERA rendkívül jól kombinálható, sőt az esztétika és a funkcionalitás fúziója. 

A természetes lakk magasfényű vagy matt árnyalatai bézs, fehér és antracit színben, trendi tölgyfával, természetes árnyalatokkal, vagy akár sötét terra vagy szürkés tónussal kombinálhatók. Hűvös varázsukkal a fémes csillogású gold és ezüst részletek pedig ügyesen kiemelik a modell időtlen eleganciáját. Az arany szín ragyogása tökéletesen egészíti ki a választható alapszíneket. A luxus életértést közvetítik az enteriőrbe, ami megunhatatlan szépséggel töltik meg a tereket. 

Egy tökéletes álomotthon kialakításához elengedhetetlen a stílusos tárolás. A BRERA ügyesen egyesíti a praktikus tárolást és az exkluzív megjelenést. A sorozat a modern dizájnt és az átgondolt funkcionalitást ötvözi, hogy minden igényt kielégítő exkluzív tárolóbútorokat tervezhessünk. A falpanelek, rekeszek, ajtók és fiókok az Ön igényei szerint  rendezhetők el, így egyedileg összehangolt, önálló bútorok hozhatók létre teljesen az Ön ízlésének megfelelően. A modern LED-es világítástechnika, a személyre szabott tárolási megoldások fiókos rendszerezői, valamint a funkcionális kábel- és médiakezelés egyaránt megtalálható ebben a modellben, így minden igényt kielégítő, tökéletesen összehangolt megoldást kínál.

Az önálló bútorok egyedi tervezési programjaként a BRERA lehetővé teszi, hogy azt Ön a saját igényeire szabja. Fejezze ki személyiségét, és alakítson ki ízlésének megfelelő megjelenést. Végül is BRERA karaktere ugyanolyan egyéni, mint minden ember, és pontosan ezt várjuk el ettől a modelltől.

Gwinner bútor

Bejelentkezés tervezésre, igényfelmérésre: +36 30 8138980 - info@germandesign.hu

GermanDesign ÉletTér Stúdió

www.noltedebrecen.hu  www.noltebudapest.hu

www.germandesign.hu

GermanDesign logo