A vadonatúj bemutatóteremmel megnyitó GermanDesign a német felső kategóriás bútorok képviseletét látja el Magyarországon. Most a nagyközönség elé lépnek és a S/ALON Budapest kiállításon is megismerkedhetünk egy innovatív bútorukkal, amit a német Koinor kollekciójából választott ki German Veronika tulajdonos. 

A kárpitozás művészet. Ez a németországi  KOINOR gyár hitvallása. Az üzemben minden munkafolyamat kézzel készül, és pontosan a vevői igények szerint: a kívánt kialakítással, a kívánt kárpitozással bőrből, szövetből vagy mikroszálas anyagból és természetesen a kívánt színben. Előre semmi sem készül, nincs raktárkészlet, ugyanis minden darab egy adott elgondolás és megrendelés alapján készül. 

A Phoenix kanapé segítségével tényleg az ülés és a pihenés egy elképzelhetetlenül új dimenzióját tapasztalhatjuk meg. Az ülőfelületek akár 360 ° -ban elfordulnak, forgathatók, egy sín segítségével pedig oldalirányba is csúsztathatók. Ha kiválasztottuk a számunkra legjobb pozíciót, akkor a forgásgátló segít abban, hogy stabilan megmaradjunk ebben a helyzetben. A kar és a háttámla lehajtható és tetszés szerint beállítható az egyéni kényelmi helyzetekhez. A beállítási lehetőségek közül természetesen az egyedileg állítható kartámaszok sem hiányozhatnak. A háttámla kinyitható és dönthető és lábtartó részként is funkcionál. Az alapot képező látható váz valódi fa furnér: vad tölgy vagy vad dió lehet de kő hatású felülettel is elérhető. A varrás színe is választható: tónusos vagy kontrasztos szállal, ami nagyon szép díszítést eredményezhet egy jó színpárosítás esetén. 

Ismerd meg részletesebben a különleges beállítási lehetőségeket!

Ha szeretnéd megismerni a Koinor kanapékat, akkor látogass el a S/ALON Budapest kiállításra 2021 Szeptember 24-26 között a Pap László Sportarénába a 12B standra, vagy keresd fel a GermanDesign exkluzív bemutatótermét! 

GermanDesign ÉletTér Stúdió

www.germandesign.hu

GermanDesign logo