GermanDesign bemutatóterem

A GermanDesign Élettér Stúdió elsősorban prémium kategóriás német bútormárkák mellett kötelezte el magát. Az érdeklődők a tágas, több mint 250 m2-es bemutatóteremben, több kiállított Nolte konyhát csodálhatnak meg melyekbe a Miele, a Bosch accient line és Neff prémium konyhai gépei kerültek beépítésre. A többféle elrendezésű és stílusú konyhabútorok frontjait, munkalapjait és fogantyúit teljesen saját elképzeléseink szerint variálhatjuk méretben és színben egyaránt, legyen szó egy kisebb alapterületű lakásról, vagy nagyvonalú loft terekről. A Nolte Spa egy új irányvonal, ahol a fürdőnkbe választhatunk praktikus és letisztult vonalú fürdőszobai bútorokat.

GermanDesign Nolte konyhabútor

GermanDesign bemutatóterem profi konyhai gépek

GermanDesign bemutatóterem Csillaghegy

A hangulatos otthon elmaradhatatlan eleme a kényelmes és stílusos ülőgarnitúra. A GermanDesignban a szintén német Koinor márka trendi  bőr és kárpitozott kanapéit és foteleit próbálhatjuk ki. Nappalink bebútorozásához, a Gwinner nappalifalakat érdemes megnéznünk, de ugyanettől a gyártótól komplett étkezőbútorokat is beszerezhetünk. A napi pihentető alvásról és a jól átgondolt ruhatárolásról a Wiemann hálószobák gondoskodnak. Az enteriőröket  dekorációs partnercégek termékei egészítik ki, a teljes Stúdióban okosotthon rendszer működik. 

NYÍLT NAPOK KEDVEZMÉNYEKKEL!

2021 Július 1-3 között 

Akcióval egybekötött nyílt napokat szervezünk 3 napon át! Szeretettel várjuk a konyhabútorok, a minőségi lakásbútorok és lakberendezés iránt érdeklődőket! A július 31-ig megtervezett és megrendelt bútorokra 10%kedvezményt biztosítunk‼️

A látogatókat a megadott napokon 10:00 -18:00 óra közötti időszakban várjuk szeretettel! Bejelentkezés e-mailben az info@germandesign.hu címen, illetve telefonon a +36 308138980-as számon lehetséges German Veronikánál.

A Nyílt napok Facebook eseményét itt találod.
Fedezd fel a minőségi német bútorok világát és a szakértő tanácsadásban rejlő előnyöket! 

GermanDesign kék Nolte Küchen konyha

GermanDesign ÉletTér Stúdió

1039 Budapest, Batthyány utca 41.

Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00 I Sz: 10:00-14:00

www.germandesign.hu

GermanDesign logo

Német Koinor ülőbútorok