A legtöbben ebben az időszakban vetjük bele magunkat a tavaszi nagytakarításba, amihez akár egy-egy élettér gyökeres átalakítása is hozzákapcsolható. Hiszen a lakberendezés nem csupán az otthonunk megjelenésének frissítését jelenti, hanem akár teljes életmódváltást is. Ráadásul a tavasz megérkezése lehetőséget ad a megújulásra és a friss kezdetekre, így a lakberendezés ebben az időszakban új lendületet adhat az életünknek.

Nemcsak tisztább és rendezettebb környezetet teremthetünk magunknak, hanem az új színek, minták és textúrák bevezetése az otthonunkba új energiát hozhat, és felpezsdítheti a környezetünket is. Ugyanis, ha az étkezőnk vonzó és kényelmes, akkor valószínűleg gyakrabban fogunk vendégeket fogadni otthonunkban, ami javíthatja a társasági életünket és erősítheti a kapcsolatainkat.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály kedvező árú termékekkel támogatja a megújulást. A cég kínálatában ugyanis olyan étkezőgarnitúrák is találhatóak, amelyek az asztalt és a széket is (általában 4 db-ot) tartalmazzák. Az asztalok többnyire nagyobbíthatóak, így a népesebb családok számára is ideális választást jelentenek. De természetesen kisebb fix méretű kerek asztalokat is találhatunk, ha erre van igényünk.

A Capital étkezőasztal és a K-272 étkezőszék párosítása tökéletes választást jelent 4 étkezőszékkel és nagyobbítható asztallal (160/200x90x76 cm) azoknak, akik a természetes famintázatot kedvelik. Nyitható funkciójával egy nagyobb családi összejövetelen is megállja a helyét. A K-272 székek fekete vázzal, szürke színkombinációban rendelhetőek. Ez az étkezőasztal és az étkezőszék akár külön is megvásárolható.

Capital étkezőgarnitúra

Ugyanez igaz a Vivaldi nagyobbítható étkezőasztal (160-200x89x78 cm) és a K-477 étkezőszék párosítására is. A K-477 étkezőszékek porszórt acél lábbal, buklé szövet színkombinációban rendelhetőek. Természetesen azok számára lesz vonzó ez az összeállítás, akik a világosabb termékeket keresik otthonukba.

Vivaldi fehér étkező

Ha különleges formákat keresünk, akkor Már a Vivaldi étkezőasztal is kedvünkre való lehet, de a Blacky nyitható étkezőasztal (160/220x90x76 cm) és a K-265 szánkótalpas étkezőszék esetében az arany tölgy színárnyalat is szerepet kap. Az étkezőgarnitúra 4 darab szánkótalpas széke fekete vázzal, világosbarna kárpitozással rendelhetőek. A székek kárpitozott háttámlájuknak és ülésüknek köszönhetően kényelmesek. A szánkótalp enyhe rugózása a vacsorák utáni hátradőlős beszélgetésekhez is kényelmes ülőhelyet biztosít.

Blacky nyitható étkezőasztal

Ha fix kerek asztallapos asztalt szeretnénk, akkor jó választás a Lungo étkezőasztal és a K-290 étkezőszék párosítása vagy a Pixel 2 étkezőasztal és a K-279 étkezőszék.

Lungo étkezőgarnitúra

Pixel étkezőgarnitúra

Ha pedig ovális nagyobbítható asztalra vágyunk válasszuk a Caliber étkezőasztal és a K-287 étkezőszék összeállítását.

Caliber étkező

Idén is érdemes ellátogatni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 13. kerületi áruházába és személyesen is kipróbálni a kínálatot!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály