Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály

Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy a vendéglátóiparban dolgozik, akkor a legjobb helyen jár!

Elérhetőség:

Web: http://www.impala.hu
Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b. Térképen
Telefon: 06 1 270-9700
Mobil: Mobil: +36 70 432-4000, +36 70 432-5000

Lakberendező, belsőépítész ügyfeleink kérjük, hívják a következő mobilszámok valamelyikét:
+36 70 432-4000, +36 70 703-4779

impala@impala.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 9.00-19.00 óráig (árukiadás 9.00-18.00 óráig), Szombaton: 10.00-17.00 óráig
Vasárnap: 10.00-15.00 óráig

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – ismertebb nevén a Székkirály 10.000 darabos, raktárkészlettel várja vásárlóit. A közel 3000 négyzetméteres, XIII. kerületi áruházunkban a székek széles választéka mellett megtalálhatók még étkezőgarnitúrák, étkezőasztalok, asztalok, asztallapok, asztallábak, bárszékek, forgószékek, irodaszékek, fotelek, kültéri székek és egyéb kiegészítő bútorok.

Igazán otthon azonban a székek és az étkezőasztalok birodalmában mozgunk. Vásárlóink számára több mint 500 különböző kárpit és a fa 30-féle árnyalata áll rendelkezésre. Így az egyedi elképzelések megvalósítása sem okozhat gondot.

Cégünknél bármilyen típusú HORECA szegmensbe vagy vendéglátóegységbe (szálloda, étterem, cukrászda, pub, kávézó, teázó, bár stb.) könnyen talál minőségi, klasszikus vagy a legújabb design trendekhez igazodó termékeket. Széles választékunkkal garantáljuk, hogy ügyfelei, vendégei elégedettek lesznek a kényelemmel, amit a bútorok biztosítanak.

Szolgáltatásaink közé tartozik az ülőbútorok javítása, felújítása és átkárpitozása. Telephelyünkön kárpitos műhely működik, így az általunk kínált 500-féle szövet és 30-féle fa szín közül az Ön ízlésének megfelelőt választhatja ki. Továbbá segítjük lakberendezési kérdések megválaszolásában, egyedi beszerzések lebonyolításában, vendéglátóipari és közbeszerzési projektek megvalósításában.

Fizetési lehetőségek

Áruházunkban fizethet: hitel-, illetve bankkártyával, paypass-szal, valamint készpénzzel is. Továbbá lehetőség van előreutalásra is!

Akciók

  • Vásárlóink számára mindig kínálunk különböző egyedi vagy szezonális akciókat.

  • 50 szék fölötti, nagy mennyiségű vásárlás esetén kiemelt kedvezményt biztosítunk.

Termékválasztékunkat keresse a www.impala.hu oldalon, iratkozzon fel hírlevelünkre, valamint lájkolja Facebook oldalunkat és értesüljön legújabb akcióinkról, kedvezményeinkről.

Galéria

Termékeink

További termékeink ...

Cikkeink

Új étkezőasztal karácsonyra?

Új étkezőasztal karácsonyra?

Nem tűnik lehetetlen küldetésnek egy új étkezőasztal vagy étkezőgarnitúra beszerzése akár néhány óra leforgása alatt sem, ha az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában vásárolunk.
NAGYszerű ajándék karácsonyra a 3XL-es forgószék

NAGYszerű ajándék karácsonyra a 3XL-es forgószék

Ha Önnek is van olyan családtagja, aki egész évben az otthoni dolgozószobában vagy az irodában ül, folyton számítógéppel dolgozik, ülőmunkát végez, akkor nagyszerű ajándék lehet egy ergonomikus, nagy teherbírású forgószék.
Hogyan válasszunk forgószéket karácsonyra?

Hogyan válasszunk forgószéket karácsonyra?

Sokak szerint egy ajándék annyit ér, amennyi szeretettel adják, azért az sem hátrány, ha az ajándék hasznos vagy praktikus. Cikkünkben a forgószék választás előtt állóknak segítünk eligazodni.
Rendezze át életét és az étkezőjét!

Rendezze át életét és az étkezőjét!

A 2016. év végén talán sokakban felmerült a változtatás gondolata. Vannak, akiknél ez az érzés olyan gyorsan távozik, ahogy megjelent, de néhány ember számára még makacs vagy éppen vágyott tervként lengi körül 2017. év elejét is.
Lecsaptak az első üzletre a Fiatal Design Revizorok

Lecsaptak az első üzletre a Fiatal Design Revizorok

Ismét közeledik az ünnep, amikor mindenki szeretné meglepni hozzátartozóit, ám egyáltalán nem mindegy, mit és mennyiért ajándékozunk. A Fiatal Design Revizorok munkába álltak, hogy lakberendezési üzleteket teszteljenek.
Iskolakezdési mizéria és a forgószékek

Iskolakezdési mizéria és a forgószékek

Hamarosan itt az iskolakezdés. Mind tudjuk, hogy ez mivel jár. Véget nem érő válogatás, sorban állás a kasszáknál az újonnan beszerzett írószerekkel és táskákkal. Tippek és ötletek gyerekszobai forgószék vásárlásához. (x)
Retro fotel újítóknak

Retro fotel újítóknak

Sokunknak lehetnek emlékei a régi idők mára megkopott, piros huzatos foteljeiről, melyekben akár órákat is eltöltöttünk gyerekként, körbe forogva egyik irányba, majd a másikba. Maradhatunk gyerekek, nem kell lemondanunk a játékról!
Új étkezőgarnitúrát szeretne Karácsonyra?

Új étkezőgarnitúrát szeretne Karácsonyra?

Karácsony közeledtével lélekben és agyban is készülni kell az ünnepekre. Az előrelátók már időben megveszik az ajándékokat, előkeresik és ellenőrzik a karácsonyi díszeket és végiggondolják a családi vacsora menüjét.
Az íróasztal befolyásolja az iskolai bizonyítványt?

Az íróasztal befolyásolja az iskolai bizonyítványt?

A családok nyár végén már az iskolakezdésre készülnek, főleg azok, akiknek gyermeke most kezdi az első osztályt. Az első tanítási nappal nem csak az életük változik meg, hanem a gyerekszoba is, ahova a kikapcsolódás és a felhőtlen játék mellett most már a dolgos hétköznapok is megjelennek.
Hogyan válasszunk bárszéket?

Hogyan válasszunk bárszéket?

Bárszékek vásárlásához kapunk instrukciókat a Székkirálytól, hogy otthonunkba, a legszebb és a legkényelmesebb bárszéket tudjuk kiválasztani.
Étkezőbútorok a Karácsonyi vacsorához

Étkezőbútorok a Karácsonyi vacsorához

Jelentős kedvezményekkel várja Önt a Székkirály a Reitter Ferenc utcában. Kifutó termékekből 5-40% - os kedvezménnyel! Hosszabbított nyitva tartással és 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékkal kedveskedünk.
Megújulás előtt a Székkirály

Megújulás előtt a Székkirály

A napokban jártam az Impala Bútorbolt üzletében amit sokan Székkirály néven ismerhetnek. Belépve az ajtón első gondolatunk az lehet, hogy itt minimum fél órát fogunk eltölteni, ha szeretnénk a teljes választékot átnézni a több száz négyzetméteren kiállított székek erdejében.