A minőségi bútordarabok kínálata azóta csak bővült, a választék szélesedett és a termékek is folyamatosan cserélődnek. Viszont az ár továbbra is alacsony maradt, valószínűleg ez tette igazán népszerűvé az új termékeket. De azért ennél többről van szó! A kanapék és sarokgarnitúrák szinte mindegyike ággyá alakítható, illetve akár teleszkópos ágyneműtartóval is rendelkezhet. Továbbá a kanapék elemválasztéka is széles, ezért a termékek többféle méretben is rendelhetők.

Roppant kedvező áron juthatunk hozzá például a Nicol kanapéhoz, amely egy egyszerű kialakítású, érdekes geometriai részlettel díszített, nyitható kanapé.

Nicol kanapé

A Sava 3 személyes nyitható kanapé egy modern 3 üléses, ággyá nyitható kanapé, ágyneműtartóval.

Sava kanapé

A franciaágyak ugyancsak ágyneműtartósak és a termékeket körülbelül 50-féle színben lehet rendelni. A boxspring kivitel az idősebb korosztály számára is kifejezetten kényelmes, a bonellrugós matrac pedig garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Boxspring franciaágyak

A sarokkiviteles kanapék jobbosok és balosok is lehetnek, emellett sok esetben a sarokgarnitúrák állítható fejtámlával is rendelkeznek.

Sarokkanapé Impala

A Dijana sarokgarnitúra bruttó 181 981 Ft-os ára pedig roppant kedvező, hiszen ággyá nyitható, ágyneműtartós és modern kialakítású. Kényelme, tartóssága, valamint az elemek variálhatósága miatt minden korosztály számára praktikus választás. A mindennap elérhető kényelmi relaxációt olyan kényelmi fokozatok biztosítják, mint a nagy sűrűségű poliuretán habszivacs, a 3 db nagypárna, 2 db kispárna és a hullámrugók.

Dijana kanapé

Ha kedvező árú, de jó minőségű kanapét vagy franciaágyat szeretnénk, akkor mindenképpen érdemes megnézni a Székkirály kínálatát is!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály