A Székkirály webshopjában böngésztem minap az újdonságokat.  A gyorsan változó termékek és a sok irodaszék között mindig találhatunk étkezőszéket is. Ha pedig valakinek már elege van a favázas székekből, akkor választhatja a fémvázas étkezőszékeket, melyek egyik nagy csoportja a szánkótalpas étkezőszék. A több mint 100-fajta fémvázas szék ötöde biztosan szánkótalpas a webáruházban. Az egyik legjobb tulajdonságuk, hogy ezek a székek egyaránt alkalmasak étkezőbe és irodai tárgyalóba is. Főleg azokat ajánljuk erre a célra, amelyek rakásolhatóak is. A hagyományos szántalpakat gyakran használják tárgyalótermekben, konferenciatermekben és oktatási környezetben, mivel ezek picit magasabb székek lehetnek és a lábak közötti csatlakozóelemekkel növelhető a stabilitásuk.

Szánkótalpas szék

Megjelenésük – a fémváznak köszönhetően – modern, választásuk általában esztétikai szempont. Bár a szánkótalpas szék dizájnja nemcsak esztétikai szempontból érdekes, hanem praktikus előnyökkel is járhat a mindennapi használat során, hiszen funkcionálisan ezek a székek is jól teljesítenek. Talán még egy kicsit ruganyosabbak is. A szánkótalp enyhe rugózása a vacsorák utáni hátradőlős beszélgetésekhez is kényelmes ülőhelyet biztosít. Egyébként a csővázak az elmúlt néhány évben egyre népszerűbbek, és mostanra egyre kidolgozottabbak. Van már úgynevezett keresztkomponensű szánkótalp is, ahol az egyensúly és a stabilitás a díszítéssel kombinálva a formatervezés szerves részét képezi. A szánkótalpak könnyű súlyelosztást biztosítanak, és nem ragadnak bele a macskakövek és más egyenetlen padlók közötti résekbe. Plusz nem süllyednek bele a fűbe, ahogy az egyes négylábú széktársaik teszik. Ez különösen hasznos olyan székeknél, amelyeket gyakran nedves füvön használnak. De a szánkótalpas székek kifejezetten alkalmasak lehetnek kemény, sík felületekre, mint például a keményfa vagy csempepadló. A talpak eloszlatják a súlyt, ezáltal csökkentve a károsodás vagy kopás lehetőségét a padlón.

Barna Szánkótalpas szék

A Székkirály mindig nagy figyelmet fordított a kényelemre, így a fémvázas és a szánkótalpas székek között is jól párnázott, ergonomikusan jól kialakított székeket találhatunk. A korábbi kínálathoz képest most kevesebb karfás szánkótalpas széket találtunk, de egyáltalán nem szokatlan a karfás szánkótalpas szék, viszont többnyire irodai használatra viszik. Sok közöttük a felső fogantyús változat, amely a székek rendezését, emelését és mozgatását könnyíti meg. Fényes, matt és króm változatok mellett a fekete színű lábak a leggyakoribbak.

További információkért keresse fel a webáruházat itt!

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.impala.hu