A születésnap alkalmából étkezőgarnitúrák és étkezőszettek kerülhetnek Olvasóink otthonába hihetetlenül jó, 35%-kal kedvezőbb áron. A kedvezmény csak a Lakberinfo olvasóinak szól és a 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatti áruházban, a

"LAKBERINFO 2024" titkos születésnapi kód

előre történő bemondása után él 2024. június 15-éig az alábbi összeállításokra, a készlet erejéig! Kapd elő a vásárlás során a mobiltelefonod és mutasd meg a cikkünkben lévő választott terméket az üzletben! 

Azon kívül, hogy a Székkirály régóta meghatározó szereplője a magyarországi bútorpiacnak, sok elégedett vásárló örömére, nem véletlenül lett ismert Székkirály néven is. Az elmúlt 35 év során székek, étkezőgarnitúrák, irodaszékek és számos más bútordarab ezrei találtak otthonra szerte az országban, köszönhetően a cég minőségi elkötelezettségének. Legyen szó elegáns, modern vagy klasszikus stílusról, az Impala Bútorkereskedő Kft. kínálatában mindenki megtalálja, alapból kedvező áron, a neki tetsző bútordarabot.

Az alábbi képeken látható összeállításokra (Pontosan az az összeállítás, amely a képen is látható!) él a 35% kedvezmény, de kezdjük rögtön egy kakukktojással! Hiszen a 

Sara nagyobbítható asztal és a 8731/SD kárpitozott szék kicsivel több, mint 42% kedvezménnyel 450 536 Ft helyett csak 259 840 Ft-ért vihető haza. 

Tehát ez azt jelenti, hogy egy asztal és a 6 db szék kerül ennyibe! Nézzük a részleteket! A Sara nagyobbítható asztal mérete 90x140 cm, amely 180 cm-re nyitható ki, színe orah, azaz sötétkörte. Stabil, masszív asztal, amely bükkfa lábbal és bükk furnérozott lappal rendelkezik. A kevésbé fantáziadús 8731/SD kárpitozott szék a régi, de már a modern gyártásból származó Thonet székekre hasonlít, kényelmi kialakításban is. Így megfelelően ívelt háttámlája annak ellenére kényelmes, hogy fából van és nem kárpitozott. A kárpitozás a Super Wave 36 caramel, a faváz színe 97 antik cseresznye. Ez az összeállítás tökéletes választás, ha minőségi, nagy teherbírású és kényelmes étkezőgarnitúrát keres valaki.

Klasszikus étkezőbútor

Nero és Teodora találkozása

Ha valaki mégis extrán kényelmes és puha háttámlára és kicsivel nagyobb asztalra vágyik, akkor az alábbi 6 db székes és 1 nagyobbítható asztalú garnitúrát ajánljuk mindössze 311 124 Ft-ért, ami már a 35%-kal kedvezményesebb ár. Érdekessége, hogy a Nero nagyobbítható asztal 90x160/200 cm asztal tölgy furnérozott asztallappal és a látszat ellenére bükkfa lábbal rendelkezik. Színe natúr bellagio/fekete. A Teodora kárpitozott szék az egyik legkényelmesebb és igazán jól párnázott széke a Székkirálynak. A képen is látható szín zöldes Amour 5514 a bükkből készült faváz, natur bellagio színű.

Székkirály egyedi étkező szettek

A karcsú vonalak, de terhelhető bútorok szerelmeseinek ajánljuk a Milesse-Meriva párosítást, 

amelyben a nagyobbítható asztal mellé ugyan csak 4 db szék jár, de cserébe az ára is kedvezőbb. 35% kedvezménnyel csak 176 293 Ft. A Milesse egy modern stílusú nagyobbítható étkezőasztal, amely 80 x 120/154 cm méretével a kisebb konyhákba is jó választás. Amaro színű bükkfa lába van és fehér színű tölgy furnérozott asztallapja. A Meriva székek csak a háttámla kialakítása miatt tűnnek kicsit robusztusnak, vékonyabb lábuk ellenére igazán jó a teherbírásuk. Az összeállításuk amaro színű váz és Comb 103 szövet.

Bútorvásárlási kedvezmény

Sienne/RD és Leon az elegáns páros

Ha van hely egy külön étkezőnek és elegáns megoldást keresünk olcsón, akkor a Sienne/RD telibe kárpitozott szék és a Leon 180 cm-re is kinyitható asztal a legjobb választás. Ez az összeállítás szintén 6 székes változatú. A Sienne/RD kárpitozott szék bükkből készült faváza sötétebb színű (amaro), kárpitozása pedig világos (Floyd 101), ami így kontrasztosan elegáns. A Leon nagyobbítható asztal 100x140/180 cm méretű sötétkörte színű. Lábazatának kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen körbe lehessen ülni. A nagy asztal és a 6 kárpitozott szék 35%-kal kedvezőbb ára 301 328 Ft.

Impala étkezőszék akció

Ki gondolta volna, hogy az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály már 35 éves? Ahogy mondani szokták az idő gyorsan repül. Már csak azért is, mert olvasóink – a Lakberinfo magazinra hivatkozva – csak a készlet erejéig és 2024. június 15-éig vásárolhatják meg a fenti étkezőgarnitúrákat 35%-kal kedvezményesebb áron.

Boldog évfordulót Székkirály!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály