Bútorkereskedés – www.butorkereskedes.hu

Ha Ön is szeretné otthonát még vonzóbbá varázsolni, akkor nagyon jó helyen jár. Az Impala Bútorkereskedés Kft. – A Székkirály webshopjában ezt egy kattintással megteheti.

Elérhetőség:

Web: https://butorkereskedes.hu
Cím: 1135 Budapest, Reitter F.u. 8/b. Térképen
Telefon: 06 1 270-9700
Mobil: 06/70 432-4000 vagy 06/70 432-5000
impala@impala.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Hatalmas választékú beltéri és kerti, kültéri bútorkínálat áll a vásárlók rendelkezésére. Konyha- és étkező bútorok, előszoba bútorok, hálószoba bútorok, gyerek- és ifjúsági bútorok, nappali bútorok, fürdőszoba bútorok, irodai bútorok. De válogathat a lakáskiegészítők, a lakás dekorációk és a szőnyegek kínálatában egyaránt.

Közel 10.000 termékkel várunk mindenkit!

Webáruházunk www.butorkereskedes.hu termékeinél megtalálhatóak az adott termékre vonatkozó információk – többet között méretek, garanciális idő, valamint a termék raktárkészletének mennyisége is, mely rendelés esetén fontos információt jelent.

Kedvezményeink:

Vásárlóink számára mindig kínálunk különböző egyedi vagy szezonális akciókat.

Termékválasztékunkat keresse a www.butorkereskedes.hu oldalon, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb akcióinkról, kedvezményeikről!

Ha Ön lakberendező vagy belsőépítész ügyfelünk kérjük, hívja a következő mobilszámok valamelyikét: +36 70 432-4000, +36 70 703-4779

Galéria

Cikkeink

Rendezd be a nappalit kortárs modern bútorokkal!

Rendezd be a nappalit kortárs modern bútorokkal!

Az utóbbi időben mindenki sokkal több időt töltött el otthonában a korábban megszokottnál. Viszont a kényelem és a biztonság, amelyet az otthoni terek biztosítanak, nem csak ebben az időszakban váltak fontossá.
Hálószoba – életminőségünk meghatározója

Hálószoba – életminőségünk meghatározója

A hálószobában eltöltött idő életünk meghatározó részét képezi. Nemcsak egy fárasztó nap után vágyunk hálószobánk komfortjára és nyugalmára, hanem ez a helyiség az intim szféránk legfontosabb része is.