Cikkünkben azoknak szeretnénk néhány ötletet nyújtani, akik még komfortosabbá akarják varázsolni a hálószobájukat, inspirálódnának vagy boltba járás nélkül vásárolnának néhány érdekes, a www.butorkereskedes.hu webshopban található nagyszerű hálószobai termék közül! 

Szögezzük le, hogy ebben a webshopban igencsak széles a választék. A hálószobákat illetően is, ami azt jelenti, hogy akár az egész szoba lakberendezési tárgyait is megtaláljuk egyetlen helyen. 

A GABRIELA hálószoba-garnitúra ideális választás lehet azok számára, akik egy gyönyörű és mintázatában karakteres, egymáshoz illő szettre vágynak. Abban is biztosak lehetünk, hogy a végén minden egymáshoz passzolj majd. Maga a garnitúra anyaga DTD (laminált) lapokból készült, színe pedig a tölgy úgynevezett wotan tölgy és fehér árnyalata. Ez hozzájárul az elegáns megjelenéshez, amelyet csak tetéz a formai kialakítása, egyszerűsége és fehér színnel való kombinációja. A letisztult formák most egyébként is reneszánszukat élik!

A szett egy komfortos ágyból, egy nagyobb gardróbszekrényből és két éjjeliszekrényből áll, illetve a teljesség érdekében három darab polc és egy komód is rendelhető hozzá. Előbbiek fehér színváltozatban, míg a komód színe teljesen passzol a szekrény mintázatához.

Az alapgarnitúra méretei:
    • Ágy: szélessége: 163,6 cm, mélysége: 203,2 cm, magassága: 90 cm
    • Szekrény: szélessége: 201,6 cm, mélysége: 62, magassága: 200 cm
    • Éjjeliszekrény: szélessége: 41,8 cm, mélysége: 38 cm, magassága: 40 cm

Hálószoba szett

Ha valaki csak meglepné magát egy új és hihetetlenül kényelmes ággyal, akkor a boxspring ágyak jelentik a legjobb választást! A boxspring ágyak nagyon közkedvelt és népszerű termékek világszerte. Speciális kialakításuknak köszönhetően váltak az emberek kedvencévé. A NOVARA MEGAKOMFORT ágy különlegessége a szerkezetében rejlik. Kárpitozott tömörfa vázában egy kényelmes dupla ágy található, amely feszes ECOSPRING típusú rugós kitöltéssel és spring szerkezettel rendelkezik. A dupla ágy matraca olyan rugós kialakítású, amely megfelelő komfortot biztosít. Az ágy méretei: szélessége: 180 cm, mélysége: 208 cm, magassága: 105 cm, a fekvőfelület: szélessége: 160 cm, hosszúsága: 200 cm.
Gyermekeink számára is kimagaslóan fontos a megfelelő méretű és komfortú ágy beszerzése. Ha van elég helyünk, akkor nagyon ideális választás az egyszemélyes ágy.

Boxspring ágy

A TEYO ágy anyagát tekintve DTD (laminált) lap, színe pedig sonoma tölgyfa, amely bármely gyermek számára megfelel még tizenéves korában is. Formai kialakítása nagyon klasszikus, az ágy előnye a kényelem mellett, hogy beépített ágyneműtartó is rejlik benne. A teherbírása 110 kg. Bár a termékhez még ágyrácsot és matracot is választanunk kell, a weboldal kínálatában ezt is találhatunk. Van matrac és ágyrács is 90 x 200 cm-es méretben. Választható hozzá rúgós és habszivacs matrac is minimum 18 cm magassággal. Bár a feeling IKEA-s, mert nekünk kell a terméket összeszerelni, hiszen lapraszerelten szállítják. De az ár kedvező. Az ágy méretei: szélessége: 203 cm, mélysége: 95,5 cm, magassága: 60 cm, a fekvőfelület: szélessége: 90 cm, hosszúsága: 200 cm.

Nagyobb ágy gyerekszobába

Ha van otthon megfelelő matracunk, de keret nélkül vagy éppen fordítva, ez esetben sem kell csüggednünk, hiszen a webshopban nagyon nagy a választék a matracokat, illetve az ágykereteket tekintve egyaránt. A Luna ágykeret beépített ágyneműtaróval van ellátva, így praktikussága kiváló. Kinézete miatt, szinte minden hálószobába tökéletes bútordarab lehet. Anyagát tekintve ez is DTD (laminált) lapokból áll, amelyek színe a sonoma tölgy. Az élek ABS-szel (akrilnitril-butadién-sztirolból) vannak ellátva, amelyek fokozzák a stabilitását. A matracok esetében válogathatunk, rúgós, hab vagy éppen egy különleges szállodai matrac-típus között. Itt figyelembe kell vennünk ezek keménységét is, illetve a pontos méreteit, hogy megfelelően igazodjon az ágykeretünkhöz.

Luna ágy
Luna ágy 

Az ágykeret méretei: szélessége: 126 cm, mélysége: 211 cm, magassága: 101,2 cm, a fekvőfelület: szélessége: 120 cm, hosszúsága: 200 cm. Kiváltképp a hölgyek figyelmébe szeretnénk ajánlani a LINET NEW fésülködőasztalt amely bármely hálószoba csinos kis darabjává válhat. A gyönyörű hófehér asztal a barokk stílus jegyeit viseli magán. Az asztal anyagát tekintve tömörfa, polisztirol és MDF lapok összessége, míg a fogantyúk fémből készültek. A hozzá tartozó puff is nagyon igényes, lágyságot, igazi nőiességet sugároz.

Fésülködőasztal hálószobába

Reméljük, hogy mindenkinek felkeltettük az érdeklődését és meghoztuk a kedvét ahhoz, hogy még szebbé varázsolja hálószobáját. Rendeljen a Butorkereskedes.hu oldalon az Ön számára legideálisabb bútorok közül vagy forduljon az Impala a Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály munkatársaihoz reggel 10 és délután 16 óra között elérhetőségeik egyikén!

Szerző: Kamal Aida