Hivatalosan is beköszöntött a tavasz! Az idő, lassan ugyan, de kezd egyre melegebb lenni, így mindenkinek kedve támad több időt tölteni a szabadban. Főleg, hogy a vírus is bezár bennünket!
A jelenlegi pandémiás helyzetünket tekintve saját kertünk, erkélyünk, illetve teraszunk azonban ilyenkor is rendelkezésünkre áll!

Ezeknek szépítése minden szempontból kellemes időtöltés, legyen szó akár az esztétikájukról, vagy ha bátrabbak vagyunk, akkor a kialakításukról, valamint az berendezésükről is. Joggal merül fel a kérdés, hogy ha van egy gyönyörűen rendezett és szép kültéri területünk, akkor miért ne varázsolhatnánk és élvezhetnénk otthonunk kényelmét ott helyben? Mostani cikkünkben az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály új webshopjának kínálatából válogattunk, hogy a kerti bútor szettek mindenki számára elérhetőek legyenek. Ráadásul minden méretű kert, erkély és terasz igényeinek megfelelően!

A kisebb méretű kertek és erkélyek esetén sem kell aggódni, hiszen az új webshop mindenki számára kínál megoldást.

Elsőként egy kétszemélyes kerti bútor szettet ajánlunk, amely két kényelmes és mutatós karszékből és egy strapabíró kerek asztalból áll.

Kétszemélyes kerti bútor szett

Ez a termék, stílusát tekintve, mindenki kertjéhez és erkélyéhez illik. Megjelenésében a kerek formai elem dominál. A székek ülése kerek, karfái pedig íveltek. Maga a termék műrattan anyagból készült, amelynek fonásai a távolból úgy tűnhetnek, mintha kovácsoltvasból lenne a termék. A lábak vékonyak és íveltek, de keresztirányú megerősítést is kaptak, így a karszék rendkívül strapabíró. A hozzá illő asztal is illeszkedik a kerti bútorszett által képviselt kerek formához. Lábazatába egy praktikus, ugyancsak kerek tartólap található. Erre könnyedén helyezhet bármit, legyen akár az egy magazin vagy éppen egy mobiltelefon. Az asztal lapját egy külső kerek műrattan keret, valamint egy edzett üveglap alkotja. Ideális választás a pillanatnyilag kényszerű home office idején is, ha a szoba bezártságából szeretne valaki egy kicsit kitörni és élvezné a kellemes idő első napsugarait, az otthon kényelmét a kertben vagy az erkélyen!

Ha van lehetőségünk játszani a méretekkel és kertünk nagyobb térrel rendelkezik, akkor már bátrabban nézhetünk körbe a négyszemélyes szettek választékában. Hiszen, mi lehetne jobb, mint az, ha az otthon végzett munka és tanulás után a család minden tagja egyszerre gyűlhetne össze felüdülni a kert kényelmében. Az együtt töltött idő a legnagyobb kincs ebben a helyzetben. Használjuk ezt ki a kertünkben, az otthon kényelmét biztosító kertibútor-szettekkel! A képen látható termék négy teherbíró és esztétikus kialakítású székből, illetve egy négyzet alakú, edzett üveglapú asztalból áll.

Négyszemélyes kerti bútor szett

Amennyiben a kert vagy a terasz mérete nem befolyásolja a választást és a lehető legnagyobb hely áll a rendelkezésünkre, akkor vásárolhatunk akár hét vagy több személyes kerti bútor szettet is. Hiszen, ha jelenleg nem is, de a későbbiekben, bízhatunk benne, hogy a nagyobb családi összejövetelek vagy a vendégfogadás fő helyszíne ismét a kert és a terasz lehet. Akár egy grill party vagy egy meghitt vasárnapi, napsütéses ebéd keretein belül. A képeken látható több személyes szett egy nagyon jó hosszútávú befektetés lehet bárki számára. Kialakításából adódóan az egyik sarokkivitel puhább párnákkal is el van látva. Továbbá három puff is jár hozzá, amely szintén párnázott, így biztosítva a megfelelő komfortot. A párnák levehetőek és moshatóak, ami mindenki dolgát megkönnyíti. Valamint a szett leglényegesebb darabja a téglalap alakú, üveglapos étkező asztal, amely az otthonunkban töltött hangulatos és kényelmes családi ebédek kültéri lehetőségét biztosítja.

Kerti ülőgarnitúra

Kerti ülőgarnitúra paddal

Műrattan kerti bútor szett

Reméljük, mindenkinek meghoztuk a kedvét, hogy a jobb időjárással több időt töltsön majd a szabadban, még akkor is, ha ezt most csak saját otthonunk biztonságában tudjuk is megtenni. Rendeljen az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály új weboldalán, a Butorkereskedes.hu oldalon az Ön számára ideális kerti bútorok széles választékából vagy forduljon az Impala Bútorkereskedő Kft – A Székkirály munkatársaihoz reggel 10 és délután 16 óra között ezen elérhetőségek egyikén!

Szerző: Kamal Aida 

Kültéri étkező szett

Barna műrattan kerti bútor szett - Butorkereskedes.hu