Léna minden részletbe beavat minkat, amit a lakás berendezésével tudnunk kell: 

"Büszke vagyok rá, hogy egy olyan, igényes és lenyűgöző enteriőrt sikerült létrehoznunk, amely garantáltan felkelti a bérelhető lakást keresgélők érdeklődését. Az első lépésben az ügyféllel meghatároztuk a lakás ideális lakóját: az igényes, modern életstílusú fiatal férfi, aki értékeli a minőséget. A lakás dizájnját ennek megfelelően terveztem.

Férfias lakberendezés budapesti lakás

Alapvetően modern lakberendezési stílust választottuk - az épület maga is minimalista és modern. A színek tekintetében olyan kombinációkat dolgoztunk ki, amelyek nem túl megosztóak, és várhatóan minél több férfi számára tetszetősek. Egy kék-barna, a sötét-világos tengelyen középen elhelyezkedő színvilág mellett döntöttünk közösen, és a végeredmény nagyon harmonikus lett.

Számomra nagyon fontos, hogy az enteriőr minden részletére odafigyeljek, és hogy a stílus- és színvilágot a lakás legkisebb részlete is tükrözze, így garantálva a konzisztens és harmonikus enteriőrt. Kedvenceim a modern kékes szürke szőnyeg, a Flow-dívány a Mobiladalintól, a Cristiana Masi-tapéta, és a hálószobai textilek.

Nappali dekoráció széles lamellákkal

Étkezősarok kerek asztallal

Mobiladalin kanapé

A lamellákat az egész lakásban használtam, így a hálószobában is díszítőelemként szolgáltak, a színvilág pedig a párnákon és takarókon is visszaköszön. Úgy gondoltam, hogy a hálószobának már sötét lett volna, ha a tapéta az ágy melletti falon is végig fut, és el akartam kerülni, hogy elnyomja a helyiség hangulatát. Ezért ott kazettákkal törtem meg a fal homogenitását, így egy izgalmasabb, mégis elegáns megoldást kaptunk.

Franciaágy kék színnel elegáns lakberendezéssel

Széles lemella dekoráció

A kék-barna színvilág, a maszkulin modern minimál stílus, amit az egész lakásban alkalmaztam, a konyhában is megjelenik. A konyhabútor egyedi asztalosmunka, ugyanazokat a lamella és kék bútorlap anyagokat használtuk, mint a nappaliban, hiszen a konyha és a nappali egy nyitott térben helyezkedik el, így egy összhangban lévő, stílusos tér alakul ki. A konyha tervezése során törekedtem a fém színek hűvös tónusainak használatára, így a borhűtő és a mikrohullámú sütő fém színe harmonizálnak a lámpával és az üveges ajtókeretekkel.

Kék konyha natúr fa részletekkel

A fürdőszobában is törekedtem arra, hogy a stílus és a forma összhangban legyenek, így a kubista, négyzetes bútorok és lámpák adnak karaktert a térnek. A csempében is finoman megjelenik ez a geometria, amely tovább erősíti az összképet és a minimalista, mégis izgalmas enteriőrt. 

Kis fürdőszoba kis tárolószekrényekel

A gardrób tervezésénél fontos szempont volt a funkcionalitás és a stílus összehangolása. Mivel mindkét falon beépített szekrény van, a helyiség maga pedig kis alapterületű - ezért döntöttünk úgy, hogy nyitott bútort tervezünk.

Egyedi tervezésű gardrób

A konzisztencia itt is kulcsfontosságú: a fa hatású bútorlap, a függöny és a szék kék színe összhangban van az egész lakás designjával, így egy harmonikus és stílusos gardróbteret hoztunk létre." Fotók: Kovács Tamás. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com