Garden Life Outdoor Living - Luxus kültéri bútorok

A Garden Life Outdoor Living kerti bútor és kerti kiegészítő termékpalettáján megtalálható a modern kor legnevesebb outdoor márkák luxus kerti bútor kollekciója.

Elérhetőség:

Web: https://gardenlifeoutdoor.hu
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79. Térképen
Mobil: +36 70 420 2474
info@gardenlifeoutdoor.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Életérzést és stílust kínálunk. Kényelmesebbé tenni az életet, és hozzáadott értéket adni a kikapcsolódáshoz- ez a mi küldetésünk! Azoknak kínálunk teljeskörű “outdoor living” megoldásokat, akik szeretik a minőséget és az egyedi, modern látvány világot. Világszinten ismert és elismert  outdoor termékeket kínálunk a szabadban eltöltött kényelmes életvitelhez. 

Kerti garnitúráink minden időjárásnak megfelelő kerti bútorok, melyek maximális kényelmet és minimális karbantartást igényelnek. Szenvedéllyel valósítjuk meg mindazt, amit vásárlóink megálmodnak otthoni vagy üzleti környezetben egyaránt. 

Forgalmazott márkáink:

A CANE-LINE dán luxusmárka egy modern és stílusos, tökéletesre hangolt skandináv outdoor és indoor brand. A gyártás során a minőségre, az innovatív technológiákra és a kényelemre összpontosítanak mind a termékekben, mind az életben- kiemelt figyelemmel a környezetre és az emberek jólétére.

“Teljes wellness élményt kínálunk azoknak, akik értékelik a kifinomult minőséget. A skandináv és mediterrán luxus márkák, melyek kollekcióit neves tervezők álmodtak meg és a legmodernebb környezetvédelmi és modern innovatív technológiák mentén valósítottak meg.“

Cane Line Conic

VONDOM - kifinomult lélek, az élcsapat szelleme- különleges “Outdoor Élmény” a napfényes Spanyolországból. Életmód, létmód - ez a Vondom. In & Outdoor bútoraik szenvedéllyel készültek, dinamikus emberektől, újítóktól, kíváncsi típusoktól… mint TE! Aki szereti a divatot, követi a trendeket, mindenben a legjobb minőséget követeli meg.

A Vondom esszencia a világ több mint 120 országában megtalálható. Egy filozófia, amely egyedi, exkluzív és időtlen darabok létrehozásán alapul: fenntartható, újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok felhasználásával, az innováció és a jövő iránti szilárd elkötelezettséget előtérbe helyezve. 

Segítünk kiválasztani a tökéletes outdoor bútort, vásárlóinkat végigkísérjük az ötleteléstől kezdve 
egészen a megvalósításig. A mi legnagyobb sikerünk egy értékesítési folyamat során, mikor bútoraink kihelyezésekor az alábbi mondatot halljuk vásárlónk szájából: “Egyszerűen tökéletes!”
Ezért dolgozunk, kevesebbel nem is érjük be!


Szeretjük az ügyfelet nemcsak online, de személyesen is megismerni, fogadni és egyeztetni az igényekről.

Ügyfeleinket két helyszínen tudjuk személyesen fogadni:

Garden Life - Brustor bemutatóterem Óbuda

1036 Budapest Bécsi út 77-79 (A Kolosy tér szomszédságában )

Sollis Pergola Park

8624 Balatonszárszó, Szemesi u. 13.


Érdeklődőinket a számukra előzetesen lefoglalt időpontban fogadjuk, így kérjük minden esetben egyeztessen velünk az elérhetőségeink egyikén!

Galéria

Cikkeink

Világító kaspókat tervezett a Vondom

Világító kaspókat tervezett a Vondom

A kertberendezési tárgyak széles palettáján a kültéri lámpáknak is fontos szerepük van. A spanyol Vondom tervezői a fényforrásokat a kerti kaspókba rejtették ezzel új hangulatot teremtve a kertben.