Braid Maxim olasz kerti bútor

Braid Maxim fekete és szürke kerti ülőgarnitúra

Mindenképpen meg kell említenünk, hogy számos luxus kerti bútor gyártóhoz képest a Braid kézműves bútorai 100%-ban európai mesterek alkotásai. A gyártás teljes folyamata Olaszországban maradt, és ezen nem is szeretnének változtatni. Termékeik különlegessége és minősége az olasz kézműves világból fakadó múlhatatlan kapcsolatból fakad. Sikerük egyik titka a széles skálán való személyre szabhatóság. A Braid luxus kerti bútor kollekcióra egyszerre jellemző a letisztult elegáns és a mediterrán megjelenés.

Braid Maxim kollekció
A Maxim kerti bútor kollekciót az egyszerű elegancia a természet világa ihlette. A kollekció legtöbb darabján a tömörfa és a fém elemek kombinációját látjuk, amihez társul a luxus hajóépítésben is tetten érhető lakkozott hengeres formák megléte. Új trend most az összecsukható rendezői szék kialakítás, ahol a keresztezett lábak a napozóágyakon és a kültéri kanapékon is visszatérő elem. 

Rendezői szék kerti bútor Braid Maxim

Olasz luxus Braid Maxim fehér ülőgarnitúra

Braid Maxim napozóágy

Braid Maxim kültéri bútorok egy yachton

Yacht berendezés luxus bútorral

Braid Maxim fotel és asztalka

Braid Maxim napozóágyak x-lábú kivitellel

Braid Maxim napozóágyak

Braid Maxim rendezői szék x lábú kivitel kültérre és beltérre

Braid Maxim bútorok hajókra is

Ez a minőségi kidolgozás és anyaghasználat tette ezeket a bútorokat a kurrens, igényes környezetre vágyó vásárlók kedvelt bútoraivá. A kiválasztott, és egyedi elképzelés szerint is összeválogatható darabok többféle, az időjárás- és szakadásálló ülőpárnák pedig több mint 50 féle színben rendelhetők a Garden Life bemutatótermében. Tudj meg többet a Maxim kollekcióról a forgalmazó weboldalán itt.

Garden Life Bemutatóterem Budapest

1036 Budapest, Bécsi út 77-79. +36 (20) 222 97 25

www.gardenlifeoutdoor.hu


Röviden a márkáról: A Braid 3 generációval ezelőtt az 50-es években kezdte meg működését az olasz Marche régióban Luigi Maurizi fonómester irányítása alatt. Eleinte természetes anyagokból kézzel készített táskák és kosarak gyártására specializálódtak. A 70 es években Giuseppe, Luigi fia is beszállt a vállalkozásában és remek üzleti érzékének köszönhetően a család bele vágott a kézzel készített egyedi bútorok gyártásába is. A cég jelenlegi formáját a kerti bútorokkal a 90-es években kezdte elnyerni.