Csak mert a nyár úgy döntött, elbúcsúzik tőlünk egy időre, nem jelenti azt, hogy innentől akkor a négy fal közé kell zárkózni a következő nyárig.

Asztali grillsütő

A grillsütők évszaktól függetlenül használhatók, tökéletes részei egy igazi terasznak, kertnek. Egy kiadós étkezés mindig jó program a család, a baráti társaság számára, így a jó élmény és a kellemes időtöltés garantált.

Hibachi asztali grillHibachi Inox Plus asztali grill

A ’Hibachi Iron’ lapra szerelhető asztali grill maga a felnőtt legó! ;) Összeállítod, majd faszenet töltesz a tűzkosárba és indulhat a sütés. Fél kiló faszén elegendő akár másfél órás sütögetéshez! Igazán jó móka!

Kültéri égésterek

Tüzeskedünk még egy kicsit: méghozzá álomszép tűzterekkel. Ezek a termékek a békés tábortűz érzetét varázsolják vissza.

Cocoon tűztér kúpCocoon tűztér kúp

Az asztal közepére helyezve egyedi karaktert ad a terasznak. Elektronikus gyújtással, hőelemes biztonsági kialakítással rendelkeznek, így tényleg átadhatjuk magunkat a látványnak és élvezhetjük mellette a őseink „tűz köré gyűlésének” meghitt érzését.

Biokandallók

Ugyan a kandallók fő funkciója, hogy mellékuporodva átmelegítsenek bennünket, a biokandalló látványa és fénye is elbűvölő. Főleg a hűvösebb estéken teheti hangulatossá a puha kerti fotelekbe bújást.

Bench round etanol biokandallóBench round etanol biokandalló

Bútortakarók

Akik előrelátók, már rendelkeznek bútortakarókkal. Akik még nem szerezték be, idővel úgyis megtapasztalják az ilyen praktikus kiegészítők nélkülözhetetlenségét.

AeroCover kerti bútor védőtakarók bútorokhoz, kerti sütőhöz, napernyőhözAeroCover kerti bútor védőtakarók bútorokhoz, kerti sütőhöz, napernyőhöz

Nyáron hajlamosak vagyunk a kerti bútorokban hagyni az ülőpárnákat. Persze hosszabb életűek lennének, ha minden nap végén elpakolnánk őket, ugyebár... :)

A kerti bútor takarókat nem csak csapadék ellen ajánljuk, bár főleg akkor nyújtanak hatékony megoldást,  hanem a porosodás és idő előtti elhasználódás ellen is. A csapadék, a tűző nap egyaránt igénybe veszi ezeknek a kerti bútoroknak a felületét, így ha teheted, használaton kívüli időszakban gondoskodj a megfelelő fedésükről. Az AeroCover védőponyvák úgynevezett „lélegző” takarók, tehát szellőznek, a lefedett bútorok nem penészednek be alattuk.

Rattan tárolók

Most azt gondolod, felesleges egy ilyen tároló, aztán ősszel fogod a fejed, hová pakold azt a sok szép párnát!

Scatola Royal rattan tárolóScatola Royal rattan tároló

Nos, ezek a rattan tárolók időjárásállók, bennük „áttelelhet” minden csodás párna anélkül, hogy bajlódnod kellene tavasszal a tisztításukkal. Hogy mire használhatod még? Ó, sokmindenre: elnyeli a gyerekek játékait, az úszógumikat, a kerti lampionokat, de ha kell, akár a teljes locsoló berendezést is!
Ezeket a rattan ládákat nem kell elraknod csapadékos időben sem, mint a kerted védelmezője és teraszod elegáns dísze, stabilan várja majd, hogy újra előbújjon a nap.

Műrattan teraszgarnitúrák és étkezők

A rattan örök divat. És ahogy haladunk a korral, minden igényes gyártó kihozta már a klasszikus rattanfonatos polyrattan garnitúráját – amiből jelentjük: áruházunkban bőséggel találsz választékot!

Leonardo rattan ülőgarnitúraLeonardo rattan ülőgarnitúra

Ezek a garnitúrák igazán minőségi termékek, csodálatos egyedi kézi fonattal készülnek, a legmagasabb minőségi feltételeknek megfelelve, mégis őrzik a hagyományos rattan adta érzetet. Hatalmas előnye, hogy csapadék-, és UV álló, strapabíró, súlyát tekintve könnyű, könnyen tisztítható és számtalan stílusú kerti garnitúra készíthető belőle.

Lasos 6 személyes rattan étkezőgarnitúraLasos 6 személyes rattan étkezőgarnitúra

Hogy miért jövünk most ezzel? Hát mert itt az ősz és ezekkel a garnitúrákkal egész nyugodtan számolhatsz még hosszú hetekig, csak egy jó takaró kell a hűvösebb estékre – esetleg egy palack finom bor! 

Rattan függőszékek

Reggeli ébredezéshez, a kedvenc kávéd szürcsölgetéséhez, vagy a nap végén egy finom pohár vörösborral az izgalmas könyved olvasgatásához tökéletes közeg a függőfotel. Legyél újra gyerek, kuckózz bele, hiszen védelmezőn körbevesz és olyan nagyon kényelmes! Ha pedig kisgyerek is van a családban, tényleg kihagyhatatlan, mert ők bizony imádják!

Cocoon rattan függőszékCocoon rattan függőszék

Na, de a legjobbat a végére hagytuk:

Szeptember 13-14-15-én a Garden Life központi bemutatótermében Óbudán hatalmas kiárusítás lesz az idei szezon csodálatos kerti bútoraiból és kiegészítőiből!

Amikor azt mondjuk „hatalmas”, arra gondolunk, hogy ÓRIÁSI VÁLASZTÉKBAN és akár 50% KEDVEZMÉNNYEL szerezhetők be az álomgarnitúrák! Minden további információ az esemény Facebook oldalán: 

A FACEBOOK ESEMÉNY ITT ÉRHETŐ EL

Gondolkodj előre! Hamarabb itt lesznek az ünnepek, mint hinnéd! Most beszerezheted a legmenőbb ajándékokat a szeretteidnek – méghozzá óriási árleszállítással! Az eseményen kiárusításra kerülő luxus kerti garnitúrák esetében a kedvezmény mértéke több százezer forint is lehet! Ha szükséged van kerti berendezésre, étkezőgarnitúrára, ülőgarnitúrára, napágyakra, és egyéb kültéri kiegészítőkre, ez idén a legjobb alkalom, hogy megkaparintsd őket! Szeretettel várunk mindenkit!

Garden Life kültéri bútorok

 Web: www.gardenlifeoutdoor.hu
 Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79. Térképen 
 Mobil: +36 70 420 2474