Függőhinta terszra új

Ha a függőágy, hinta és függőfotel kifejezést halljuk általában egy forró nyári nap jut mindenkinek az eszébe. Viszont izgalmas, érdekes és még ideális is lehet beszerezni egy függőágyat vagy függőfotelt akár a nappalinkba is. Hiszen roppant kényelmes és még jól is mutat. Addig, amíg késő tavasztól egészen kora őszig a kertben vagy a teraszon élvezhetjük és használhatjuk ezeket, addig télen és ilyenkor kora tavasszal otthonunk kényelmében is megtapasztalhatjuk az általuk nyújtott relaxáció élményét.

Kétszemélyes függőágy

Praktikusságának köszönhetően bátran használhatjuk, hisz tulajdonképpen bárhol felállíthatjuk. A kertünk és teraszunk értékes darabjává válhat. Nem utolsó sorban akár kempingezéskor is magunkkal vihetjük, mivel a legtöbb függőágy vagy függőfotel hordozható. Persze vannak strapabíróbb és különleges formatervezésű darabok is, ezeket otthoni, belső téri használatra tervezték elsősorban, de senki se keseredjen el, ahogy említettük a skála nagyon széles!

Függő további fonott függőfotel

A www.butorkereskedes.hu webshopjában is nagyon széles a választék a függőágyak, a függőfotelek és a függőhinták kínálatában  garantáltan megtalálja mindenki a számára legtökéletesebb darabot.
A Havana függőágy kétségtelenül ideális kiegészítője lesz minden kertnek vagy terasznak. Hiszen méreteinek köszönhetően mindenki számára igazán komfortos érzés lesz a használata. Ráadásul rendkívül strapabíró. Anyagát tekintve pamut-polisztirol, amelynek köszönhetően igen erős és kiváló kopásállóságú, illetve megfelelő a hő- és fényálló sajátosságuk egyaránt. Könnyen kezelhetőek, valamint remek a színtartósságuk is. Az anyag egyáltalán nem gyűrődik, hiszen elképesztően rugalmas. Csíkos és klasszikus színekben választható, amely minden kert külleméhez illeszkedik.

Havana függőágy

A NOELA NEW függőfotel tökéletes választás, ha a teraszunkon vagy a nappalinkban élveznénk azt a kifogástalan kényelmet, amit nyújtani tud egy függőfotel. Kétféle színben kapaható, így mindenki otthonához nagyszerűen illik. A barna, illetve a krémszín lágyságot tükröz. A fotel váza fémből készült, ami biztosítja a megfelelő stabilitást. Maga a függőfotel anyaga pedig műrattan, ami nem csak a kényelmességét tetézi, hanem a strapabíróságát is, ugyanis egy igazán mutatós és teherbíró fonási technikával készült.

Noel függőfotel beltérre

Noel függőfotel kültérre

A SIESTA TYP 1 elnevezésű függőhinta a gyermekek kedvenc pihenőhelye lesz. Ez a különleges hinta egyszerre szórakoztatja őket, leköti a figyelmüket és ezt mind úgy élvezhetik, hogy közben egy pihe-puha, nem mellesleg biztonságos kialakítású hintában pihenhetnek. A plafonról lelógatva vagy egy állvány segítségével lebeghet a föld felett a hinta, de nem olyan magasan, ezzel is csökkentve az esetleges kockázatokat. A függőhinta anyaga 100 százalék pamut, amely a legkedveltebb szövettípus, ugyanis puhasága és tapintása nem irritál. Kényelmet és ellazulást eredményez. Színe a kék és a narancssárga, amely minden gyermek számára figyelemfelkeltő lehet. Teherbírása kiválóan illeszkedik a gyermekek paramétereihez.

Hinta gyerekszobába

Reméljük, hogy mindenkinek kellően meghoztuk a kedvét egy ilyen kényelmes függő-csoda beszerzéséhez. Rendeljen a Butorkereskedes.hu  oldalon az Ön számára legideálisabb darabok közül vagy forduljon az Impala a Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály munkatársaihoz reggel 10 és délután 16 óra között ezen elérhetőségek egyikén!

Stílusos függőszék beltérre

Szerző: Kamal Aida