A Lakberinfo segítségével mindenki megtalálhatja az igényeihez és stílusához legjobban illő bútorokat. Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a www.butorkereskedes.hu webshopot, ahol a lakásbútorok mellett a kültéri bútorokból is széles választékot találunk. Most ebből a szortimentből választottunk 5 remek bútort.

Ha egy kisebb méretű teraszra keresel egy kétszemélyes szettet, akkor a Lasan strapabíró műrattan bútorokat érdemes megnézned. Az üveglapos újságtartós kerek asztalhoz két nem mindennapi formájú elegáns, íves fotel tartozik hagyományos rattan fonással.

Lasan kétszemélyes kerti garnitúra

Ha a teraszod tágasabb, vagy a kertbe is könnyen levihető bútort keresel, akkor érdemes szemügyre venni a légies Tajro garnitúrát. A könnyű fémvázas bútor rattan kombinációval készült, az asztalka pedig szintén üveglapos. Az ülések párnái magas kopásállóságú szövettel kárpitozottak.

Fémvázas Tajro négyrészes garnitúra

Az elegáns Gardiana lounge garnitúra technorattan/acél/szövet/edzett üveg kombinációja. A lerakóasztalként is használható bútorelem az ülésmagassággal megegyező, így az ülés meghosszabbításaként is használható például lábtartóként.

Gardiana műrattan kerti kanapé

Ha a Roden kültéri sarokkanapéról van szó, nem kell sokat hezitálnunk. A két dohányzóasztallal rendelhető bútor modern exteriőrök stílusos darabja lehet. A kedvelt sötétbarna színhez natúr színű párnák tartoznak. Vendégfogadáshoz tökéletes kialakítású kültéri ülőgarnitúra. Lapra szerelten érkezik, de a bútor összeszerelése egyszerű.

Roden lounge ülőgarnitúra teraszra

Ajánlatunk utolsó és egyben a legnagyobb, legtöbb családtag vagy vendég fogadására alkalmas garnitúrája a Stark New. A finoman ívelt műrattan alapanyagú vázhoz levehető és mosható huzatú párnák tartoznak. A lábtartóként és puffként is használható kis ülőkéket a gyerekek is fogják élvezni.

Műrattan Stark New garnitúra puffokkal

Érdemes a szezon elején kiválasztani a karakterünkhöz legjobban illő kerti bútort, amit majd a nyár legforróbb napjain és hűs estéin fogunk csak igazán élvezni. Fedezzétek fel a www.butorkereskedes.hu weboldalán az aktuális kerti bútor, kerti kiegészítők, hintaágyak és kerti sátrak választékát!