Nem is gondolnánk, de egy harmonikus szoba kialakítása az egyszerű hétköznapokra is nagy hatással lehet. Ugyan minden helyiségnek megvan a maga célja és előnye, van egy bizonyos hely, ahol a ház összpontosul. Ez a központi tér a nappali. Egy szoba pedig akkor adja a legnagyobb nyugalmat, ha az nemcsak kényelmes, de esztétikus is.

Minden olvasónkat szeretnénk meginvitálni, hogy rendezzen be velünk közösen egy igazán kellemes és meghitt nappalit! Az Impala Bútorkereskedő Kft. új honlapja a www.butorkereskedes.hu ismét ideális partner erre a célra, hiszen széles bútorválasztékával bárki tetszés szerint berendezheti nappaliját.
Kezdjük rögtön a nappalik fő elemével, a kanapéval! A kanapé kiválasztása talán az egyik legfontosabb és legkényesebb téma, ha bútorokról van szó. Azon kívül, hogy találjunk egy az ízlésünkhöz igazán passzoló darabot, lényegi kritérium, hogy a kanapé kényelmes és strapabíró legyen. A bútorvásárlásban elengedhetetlen, hogy hosszú éveken keresztül minőségüket megőrző termékekre tegyünk szert. A Karpera bársonykanapé anyagának köszönhetően kifejezetten elegáns választás. A rózsaszínes árnyalata könnyedén beleilleszthető a legtöbb nappali már meglévő bútordarabjai közé. Különösen jól mutathat például fehér díszpárnákkal, világos szőnyeggel és falakkal. A dinamikusabb színek sem kerülnek hátrányba, hiszen az igazán kontrasztos sötét tónusú berendezésekkel is nyerő választás. A kanapé 2-3 fő számára ideális, lenyitható funkciója miatt pedig vendégágyként is kényelmes megoldás.

Kaprera kanapé fáradt rózsaszín

A Bútorkereskedés webshopján viszont olyan ülőgarnitúrákat is találunk, ahol az egész család kényelmesen elfér. Jó választás lehet a Bridget nevet viselő nagyobb ülőgarnitúra. A szürkésbarna, szövetanyaggal kárpitozott ülőgarnitúra már ránézésre is kényelmes. A két ágyneműtartó pedig remek tárolási lehetőséget ad. Ezen kívül az ülőgarnitúra ággyá alakítható, kihúzható, ezért az esti filmnézésből senki nem marad ki. Mivel a kisebb kanapé és a nagyobb ülőgarnitúra is bükkfából készült, nem kérdés, hogy anyaguk rendkívül tartós.

Bridget ülőgarnitúra

Egy napsütéses délutánon, a fotel kényelméből olvasgatni? Egy igazi idilli kép. A Rodeza álomszép kék fotel egy igazán klasszikus termék. A komforton kívül, nem lehet nem megemlíteni gyönyörű mentol-kék színét. Elegáns és különleges választás, amellyel könnyedén tökéletes relaxhangulatot teremthetünk az egyszerűbb nappalik összképe számára is. 

Rodeza füles fotel

Helyezzük mellé a Provance tölgy komódot, és majdnem teljes a kép! A fehér színű komód kiegyensúlyozott hatást kelt a nappaliban. Három fiókjával és három szekrényével egy optimális megoldás, hiszen a megjelenés mellett, komoly tárolási rendszer is.

Provance komód

Említettük már, hogy a kanapén ülve legtöbben a televízió előtt kapcsolódnak ki esténként. Viszont a TV-állványból és a falra szerelhető polc-, illetve szekrényelemekből álló bútorunkat, az Alicante nevű terméket még nem mutattuk be. Ez a nappali bútor tökéletesen illik az eddig berendezett szobánkhoz, hiszen színe és a famintázat megjelenése is esztétikusan egészíti ki azt. Praktikus, mert polcain bármilyen, a teherbírásának megfelelő dekoráció elhelyezhető, szekrényei pedig szintén alkalmasak különböző tárgyak tárolására.

Alicante nappali bútor
Gondolatban végigjárva a berendezett nappalinkat, egy modern, ugyanakkor otthonos végeredményt kapunk kedvező áron. A legjobb, hogy otthonról válogathatjuk össze a számunkra megfelelő bútordarabokat, hiszen a www.butorkereskedes.hu weboldalán széles választékban elérhetők a legkülönbözőbb lakberendezési tárgyak otthonunk számára.
Szerző: Kovács Andrea