Túl vagyunk az év javán, nyakunkon vannak az ünnepek. Ki ne örülne ennek? Összegyűlik a család, varázslatos a hangulat és kedvenc ünnepi ételeinket fogyasztjuk.

De hogyan is vághatnánk bele az ünnepekbe, előkészületek nélkül? A lakás kidekorálásához ugyan még korán van, de ha nagyobb átalakításokat vagy felújításokat szeretnénk, akkor még épp időben vagyunk. Az elkövetkezendő időszakra jellemző a kapkodás és a sietség, ám ha az ember bútort szeretne vásárolni, nem árt, ha időben teszi azt. Így megkímélve magát a későbbi stressztől vagy attól, hogy kifogyjanak a készletek és a kiszemelt darabot épp az orrunk elől vásárolják fel.

Célszerű tehát, ha valamilyen nagyobb bútor, asztal, dohányzóasztal vásárlása mellett döntünk, hogy időben kiválasszuk és megrendeljük azokat.

Számos bútortípus mellett, érdemes nagy figyelmet fordítani a dohányzóasztal kiválasztására. Ez az a bútordarab, amely a nappaliban nélkülözhetetlenné válik, amíg összegyűlik és beszélget a család. Az Impala Bútorkereskedő Kft. nem csak étkezőasztalok és székek vásárlása esetén lehet jó választás, hanem dohányzóasztal esetében is. 13. kerületi áruházukban található klasszikus és modern stílusú dohányzóasztal egyaránt. Sokszínű választékukból mindenki találhat kedvére valót, mely megfelel az ízlésének. Néhány darabot mi is kiemeltünk, illetve figyelmébe ajánlunk.

Egyik ilyen termék a Nina dohányzóasztal. Nagyon dekoratív, S-alakú vázzal, valamint egy téglalap alakú üveglappal rendelkezik. Rendkívül praktikus, mivel tároló részek is vannak benne, amik kis szekrényként is használhatóak. A dohányzóasztalhoz tartozik (és ez az árban is benne van) két ülőke, melyek tökéletesen illeszkednek az S-alakú vázhoz. Ráadásul a termék többféle színben is elérhető, például fehérben és sötétbarnában is. Méretei: 130x70x45 cm (szélesség/mélység/magasság).

Nina dohányzóasztal

Nina dohányzóasztal 2.

Több információ erről a bútorról

Egy másik népszerű modell, a Diana dohányzóasztal. Rendkívül masszív, illetve stabil, ez súlyában is meglátszik, ezért ajánlott olyan helyre állítani, ahol nem kell sokat mozgatni. Megjelenésében modern és robusztus, amit az üveglapok törnek meg. Ebből kettővel is rendelkezik, ezáltal kétszer praktikusabb egy hagyományos dohányzóasztalnál. Méretei: 100x60x45 cm (szélesség/mélység/magasság). A termék több színben is elérhető, többek között feketében és barnában.

Diana dohányzóasztal

Diana dohányzóasztal

Több információ erről a bútorról

Szintén érdemes kiemelni egy igazán különleges és stílusát tekintve modernebb darabot, a Cortina dohányzóasztalt. Ez egy megjelenésében is futurisztikus darab. Szerkezetét, formavilágát tekintve igencsak figyelemfelkeltő, amit egy visszafogott, de ízléses ovális alakú üveglap változtat dohányzóasztallá. Ajánljuk modernebb berendezésű otthonokba, valamint az elvontabb művészi design iránt érdeklődő személyek számára. Méretei: 120x65x45 cm (szélesség/mélység/magasság). Több színben is elérhető.

Cortina dohányzóasztal

Több információ erről a bútorról

Ez a három kiemelt termék csak egy kis része a hatalmas kínálatnak, ami az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály honlapján és áruházában a 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B szám alatt található meg, ahol a hétköznapok mellet vásárolhat akár hétvégén is.

Szerző: Kandert Karola

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!