Palatinus Fürdőszobaszalonok

A Palatinus Fürdőszobaszalonok széles burkolat és szaniter palettája garancia egy modern és praktikus fürdőszoba kialakításához. Budapesten 3, vidéken 7 bemutatóteremben várunk!

Elérhetőség:

Web: https://www.palatinusfurdoszoba.hu
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 86. Térképen
Telefon: +36 1 430 0417
budakisker@palatinusfurdoszoba.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A Palatinus 94’ Kft. 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cég székhelye. Tevékenységük családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtek. Mára 10 szalonunkban, Eger, Érd, Miskolc, Gyöngyös, Kecskemét, Debrecen és Budapest, valamint országosan több, mint 350 partnerükön keresztül kínálják az általuk forgalmazott termékeket. 2007-ben megnyitották Magyarország egyik legnagyobb fürdőszobaszalonját, a 2200 nm-es budapesti bemutatótermet, amely ma a IX. kerület, Soroksári út 86. szám alatt található. A Halásztelken kialakított korszerű logisztikai központ biztosítja az árukészlet zavartalan kezelését, mely a jövő technológiájával a jelenben várja Partnereinket.

Beszállítói partnereink közt szerepelnek Európa és a világ legnagyobb lakáskerámia gyártó országainak legnépszerűbb cégei, mint a Porcelanosa, Azulev, Argenta, Roca, Ragno, Marazzi, Iris, Opoczno, Ravak, Mapei, BauMit, Zalakerámia, SIKO. 

A budapesti központi iroda mellett vidéki üzleteikben is rendelkezésre állnak, igény szerint helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, korszerű 3D látvány- és kiosztási tervkészítéssel, szakmai közvetítéssel, valamint gyors és rugalmas ügyintézéssel.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok által forgalmazott termékek:  Burkolatok, Csempe, Padlólap, Dekorcsempe, Szaniterek, Csaptelepek, Zuhanykabinok, Kádak, Zuhanytálcák, Fürdőszobabútorok, Wellness kiegészítők, Burkolási segédanyagok, Laminált padlók, Parketták, Mosogatók, Radiátorok


Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Álomszép kék burkolatok az égbolt színével!

Álomszép kék burkolatok az égbolt színével!

Ahogy a divat, úgy a hidegburkolatok is színesednek. Az eddig megszokott és előszeretettel alkalmazott szürkék, bézsek mellett itt vannak a ragyogó kékek, méghozzá elegáns márvány mintákon!
12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással! 

12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással! 

Fürdőszobát újít fel? Építkezik? Segítünk! 12 féle álomszép, modern fürdőszobát terveztünk meg a padlótól a mennyezetig, a legújabb trendek és a legmodernebb termékek felhasználásával, hogy már csak meg kelljen rendelni!