Palatinus Fürdőszobaszalonok

A Palatinus Fürdőszobaszalonok széles burkolat és szaniter palettája garancia egy modern és praktikus fürdőszoba kialakításához. Budapesten 3, vidéken 7 bemutatóteremben várunk!

Elérhetőség:

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 86. Térképen

Weboldalunk: https://www.palatinusfurdoszoba.hu

Telefon: +36 1 430 0417
budakisker@palatinusfurdoszoba.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A Palatinus 94’ Kft. 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cég székhelye. Tevékenységük családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtek. Mára 10 szalonunkban, Eger, Érd, Miskolc, Gyöngyös, Kecskemét, Debrecen és Budapest, valamint országosan több, mint 350 partnerükön keresztül kínálják az általuk forgalmazott termékeket. 2007-ben megnyitották Magyarország egyik legnagyobb fürdőszobaszalonját, a 2200 nm-es budapesti bemutatótermet, amely ma a IX. kerület, Soroksári út 86. szám alatt található. A Halásztelken kialakított korszerű logisztikai központ biztosítja az árukészlet zavartalan kezelését, mely a jövő technológiájával a jelenben várja Partnereinket.

Beszállítói partnereink közt szerepelnek Európa és a világ legnagyobb lakáskerámia gyártó országainak legnépszerűbb cégei, mint a Porcelanosa, Azulev, Argenta, Roca, Ragno, Marazzi, Iris, Opoczno, Ravak, Mapei, BauMit, Zalakerámia, SIKO. 

A budapesti központi iroda mellett vidéki üzleteikben is rendelkezésre állnak, igény szerint helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, korszerű 3D látvány- és kiosztási tervkészítéssel, szakmai közvetítéssel, valamint gyors és rugalmas ügyintézéssel.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok által forgalmazott termékek:  Burkolatok, Csempe, Padlólap, Dekorcsempe, Szaniterek, Csaptelepek, Zuhanykabinok, Kádak, Zuhanytálcák, Fürdőszobabútorok, Wellness kiegészítők, Burkolási segédanyagok, Laminált padlók, Parketták, Mosogatók, Radiátorok


Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Hűsítő fagyi színű burkolatok nemcsak kánikulában!

Hűsítő fagyi színű burkolatok nemcsak kánikulában!

Hűsítő pasztellek, vidám gyümölcsárnyalatok és harmonikus krémszínek teszik az idei nyárra még hűsítőbb, még hívogatóbb és barátságosabb hellyé otthonunkat és a fürdőszobát burkolatok és csempék formájában.
Álomszép kék burkolatok az égbolt színével!

Álomszép kék burkolatok az égbolt színével!

Ahogy a divat, úgy a hidegburkolatok is színesednek. Az eddig megszokott és előszeretettel alkalmazott szürkék, bézsek mellett itt vannak a ragyogó kékek, méghozzá elegáns márvány mintákon!
12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással! 

12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással! 

Fürdőszobát újít fel? Építkezik? Segítünk! 12 féle álomszép, modern fürdőszobát terveztünk meg a padlótól a mennyezetig, a legújabb trendek és a legmodernebb termékek felhasználásával, hogy már csak meg kelljen rendelni! 
Spa hangulat gyönyörű Cerrad fahatású burkolatokkal!

Spa hangulat gyönyörű Cerrad fahatású burkolatokkal!

Öt gyönyörű fahatású árnyalatával és élethű erezetével lep meg minket a Cerrad Fuerta kollekció. Padlólapjai tökéletesen visszaadják a fa illúzióját, és ezáltal meleg hangulatot kölcsönöznek bármelyik helyiségnek.