A Porcelanosa Grupo által gyártott Treccia és Linz csempe kollekció, színeiben még a tavalyi visszafogott szürke, illetve bézs árnyalatokat hozza, ám megjelenése újszerű: a finom dombornyomott papír meleg és puha érzetét kelti. Teszi ezt annak ellenére, hogy kerámiából készül.

Treccia famintás burkolatTreccia

Treccia elegáns famintás burkolatTreccia

Linz fonalmintás burkolatLinz

Linz szőnyegmintás falburkolatLinz

Linz csíkos ffalburkolatLinz

Linz faliszőnyeg mintás falburkolatLinz

Linz textilhatású burkolatLinz

Míg a Treccia csempéknél olyan érzésünk van, mintha a falat is finom puha padlószőnyeggel borították volna, addig a Linz izgalmas mintáit látva már szinte biztosak vagyunk benne, hogy egy szép keleti szőnyeget varázsoltak a falakra. Mindkét csempe kollekció a luxus meleg, otthonos kényelmét adja, mintha csak a kasmír puhasága és fényűzése lengené be élettereinket. 

A kissé távolságtartóbb, indusztriális stílus jegyében, látványos fémes textúrájával kelti fel érdeklődésünket a Steel kollekció. Különleges felületén mintha az oxidáció hagyott volna finom mintázatot, mellyel egyedi megjelenést kölcsönöz akár a nappalinak, akár az étkezőnek, akár a konyhának vagy a fürdőnek.

Steel acél mintás burkolatSteel

Az új textúrák mellett továbbra is tartják magukat a kő és a márvány hatású burkolatok, ezek közül a két új, az Elegant és a Hannover sorozat szintén a jól bevált szürke árnyalatok visszafogottságát megkapó mintákkal, illetve dekorelemekkel fűszerezi meg, hogy igazán látványos enteriőrt teremtsen számunkra.

Elegant kőmintás falburkolat PocelanosaElegant

Elegant nagy táblás burkolatElegant

Elegant nagy méretű burkolólapElegant

Hannover cementlap mintás burkolatHannover

Hannover natúr csíkos burkolatHannover

Hannover szürke csíkos burkolatHannover

Hannover kőmintás burkolatHannover

Hannover antik kőmintás burkolatHannover

A kő hatású burkolatok közé tartozik az új Treviso padlólap család is, amely a tavalyi terazzo - azaz apró szemcsékkel, kavicsokkal tarkított kő hatású - padlólapok trendjébe illik bele. Ha megszerettük a terazzo játékos mintáit, akkor a kollekció öt természetes árnyalatú, kiváló minőségű lapja közül bátran válogathatunk a konyha, az étkező, vagy a terasz padlójára is belőle. 

Treviso szemcsés kőburkolatTreviso

Treviso bézs szemcsés kőburkolatTreviso

Treviso apró szemcsés kőburkolatTreviso

Idén is szárnyukat bontogatják a színes csempék, a szürke és a bézs még mindig domináns uralma mellett. Következő cikkünkben a színes csempék árasztotta derűs lakásbelsőkből adunk vidám ízelítőt! 

Addig is, bármely helyiségbe keres csempét, padlólapot vagy melegburkolatot, a Palatinus Fürdőszobaszalonokban több száz készletes burkolat közül válogathat, és 3D látványtervezéssel is várjuk! Iratkozzon fel Hírlevelünkre is a legújabb trendekért, tippekért, trükkökért, akciókért!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu