Az illatos virágok, a buja indák, a gyönyörű levelek mintái ma már az otthonod bármely helyiségében megjelenhetnek a tavasz, a természet és a romantika jegyében. Ha kedveled ezeket az élettel teli, vidám és dús mintákat, akkor most nemcsak a terasz, a nappali és a háló – hanem akár a konyha és a fürdőszoba is virágba borulhat! Válogatásunkban megtalálhatod az otthonodba legjobban illő, a vizes helyiségekben is helytálló gyönyörű virágmintás csempéket és fali dekorburkolatokat, amelyek igazi tavaszi felfrissülést hoznak a belső terek látványába!

Ma már az egyszínű csempék mellett a gyártók számos álomszép dekorcsempét is kínálnak a természet ihlette finom növényi mintákkal. Van itt minden: bájos vidéki romantika, élénk színekben pompázó tavaszi virágeső, vagy a nyár szinte remegő forróságát idéző mezők látványa.

Természetesen nem maradhatnak ki a gyönyörű levélminták sem - a különböző pálmák, nádak, vagy az egészséget és hosszú életet szimbolizáló ginkgo biloba fa leveleinek rajzolata sem, amely szinte bármilyen színben, tónusban, grafikai megjelenítésben óriási divat. Nézzünk most ezek közül néhányat, melyekkel álomszép virágos kertet varázsolhatunk magunk köré a szobában is és amelyek mindegyike megrendelhető a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu