Az ezüst szépsége és ragyogása modern eleganciát, légies tereket, és időtlen megjelenést kölcsönöz egész évben a fürdőszoba enteriőrnek. A fémes árnyalatokkal, a ragyogó felületekkel egy örök trendet lovagolhatunk meg, hiszen az ezüst sohasem megy ki a divatból. Ráadásul minden, ami csillog, szikrázik, ragyog, az tágasabb, légiesebb, szellősebb összhatást eredményez az adott belső térben. Márpedig ki ne szeretne tágasabb, légiesebb, elegánsabb fürdőszobát? Nézzük, mit érdemes beszereznünk ehhez!

Ragyogó dinamizmus és művészi kifinomultság az L’Antic Colonial fémmozaikokkal!
 
A fémmozaikok páratlan esztétikai ereje mindig lenyűgöz bennünket. Éppen ezért a L’Antic Colonial is folyamatosan, évről évre frissíti katalógusát innovatív tervekkel, mesébe illő látványos csodákkal, melyek lehetővé teszik mind a tervezők, a belsőépítészek, valamint a jó ízlésű, igényes otthonteremtők számára, hogy szabadjára engedjék művészi vénájukat, kreativitásukat a téralkotásnál. 

A L’Antic Colonial legújabb szépségei közül érdemes kiemelni a Gravity kollekció új fém mozaikjait, amelyek felületét apró darabok (vagy tesserák) alkotják, szép textúrájú matt felülettel. Ezek a mozaikok energiát és kifinomultságot visznek a belső térbe akár önállóan alkalmazzuk őket, akár a PORCELANOSA Group falicsempéivel kombináljuk. Az új formavilágtól a klasszikus mozaikok is frissebb, modernebb, izgalmasabb felületeket kapnak, a Gravity mozaik családban például a kisebb és nagyobb hatszögletű változatok mellett rendkívül széles a választék a mozaikok megjelenésében. Elérhető például izgalmas nyíl (arrow), fonott (braid), kagyló (shell), keréknyom (trace), hullám (wave) mintázat is, de természetesen megtaláljuk a hagyományosabb négyzet alakú változatokat is a termékpalettán. Az ámulatba ejtő ezüst színű mozaikok megrendelhetők a Palatinus Fürdőszobaszalonokban. 

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu