Az ősz közeledtével még inkább igényt érzünk arra, hogy otthonos hangulatot teremtsünk belső tereinkben, amire a természetes anyagok ihlette minőségi fa hatású burkolatok rendkívül alkalmasak, hiszen nagy felületükkel jelentősen meghatározzák otthonunk atmoszféráját. A modern kerámia padlók előnye, hogy a lenyűgöző dizájn mellett időtállók, strapabírók és könnyen tisztántarthatók. 
Ezért érdemes megnéznünk melyek a legújabb fa hatású padlólap trendek az otthon melegének megteremtéséhez!

Sikkes kazettás padlólapok

A Sant’Agostino Ricordi kollekció erős személyiségének, egyedi stílusának köszönhetően minden részletében fényűző és elbűvölő belső tér kialakításokat tesz lehetővé. Klasszikus, kazettás kerámia padlólap, amely csodásan adja vissza a kézműves mesterek által megálmodott egyedi stílust és a fa élethű megjelenését. A család három különböző mintát kínál négyzetes formátumban, mindhárom minta a természetes, natúr fa két eltérő árnyalatában érhető el. 

Sant Agostino Ricordi Charme 1

Sant Agostino Ricordi Charme minta

Sant Agostino Ricordi Classic

Sant Agostino Ricordi Classic falon

Sant Agostino Ricordi Glam

Sant Agostino Ricordi Glam parketta

Időtlen fa hatású szépség 3D kivitelben is

A Rondine Timeless padlólap kollekció kivételesen szép, élethű fa mintázattal gyönyörködtet minket.  Rendkívül elegáns, letisztult megjelenésének, méretválasztékának, természetes fa árnyalatainak, erezet megmunkálásának köszönhetően ez a kerámia parketta tökéletesen helyt áll a design szektorban éppúgy, mint meghitt atmoszférájú otthonunkban. Az időtlen, rusztikus fa hatású járólap valamennyi trendnek megfelel, és minden stílushoz sokoldalúan alkalmazkodik - ennek köszönhetően örök. 

Rondine Timeless

Rondine Timeless Honey

Rondine Timeless Nut

Rondine Timeless Nut kültérre

Rondine Timeless chevron mintában

A kollekciót kiegészítik a lenyűgöző megjelenésű falra helyezhető Timeless 3D burkolatok, amelyek kellően izgalmas, egyedi karaktert kölcsönöznek bármely helyiségnek.

Rondine Timeless 3D falburkolat

Rondine Timeless 3D falburkolat kandalló köré

Időtálló szépségű tölgyfa

A Peronda Grow névre hallgató padlólap család a tölgyfa minden szépségét magában foglalja. Az egyes lapok egyediségét, különlegességét a fában rejlő, feltűnő, egyedi csomók, bütük adják meg. A járólapok fózolt, formázott felületeinek köszönhetően a kollekció elegáns, modern megjelenést kölcsönöz tereinknek. 7 gyönyörű, természetes fa árnyalatból tudunk választani, melyek 24x151 cm-es formátumban és 33,3x100 cm-es lapméretben is elérhetők. A két méretet akár váltogathatjuk is, vagy a szoba méretének megfelelően választhatjuk ki az ideális lapméretet. 

 

Peronda Grow fahatású padlólap kalua

Peronda Grow fahatású padlólap white

Peronda Grow fahatású padlólap dolphin

Peronda Grow fahatású padlólap kalua falra

Peronda Grow fahatású padlólap maple

Peronda Grow fahatású padlólap haute white

Peronda Grow fahatású padlólap statuario

ALL IN ONE: selymes tapintású, csúszásmentes felület bármely helyiségbe! 

A Peronda Verbier kollekciót dinamikus tölgyfa mintázat jellemzi. Selymes tapintású, mégis csúszásmentes felületének köszönhetően a legkülönbözőbb körülmények között tudjuk alkalmazni, legyen az éppen nedves vagy száraz felület, beltér, avagy kültér - hiszen ezt az új burkolat családot már ALL IN ONE technológiával gyártják. A padlólap 33x100-as fali csempével kombinálható, amely lécezett dizájnnal, szürkés vagy méz árnyalatban kapható, és ideális megoldást nyújt a harmonikus, meghitt otthon kialakításához. A padlólapok megvásárolhatók a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben!

Peronda Verbier

Peronda Verbier Ash

Peronda Verbier Cigar

Peronda Verbier Honey

Peronda Verbier Taupe

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu