Belül pedig elcsendesedő hangulatunkkal, az új év, a tiszta lap megtestesítője a ragyogó hófehér. Nyáron pedig igazán jól jön az a friss, hűsítő, üde atmoszféra, melyet egy hófehérre burkolt fürdőszoba, konyha vagy nappali nyújthat a számunkra. A fehér a tisztaság, a hit, a remény színe. Egy igazi örökzöld klasszikus, stílusát illetően pedig egy igazi kis kaméleon, ezer és ezer arca van. Nem kizárólag időtlen szépsége és eleganciája miatt lett közkedvelt. Megvan ugyanis az a különös és igazán jótékony képessége, hogy optikailag tágítja a tereket.

Ezért az apró fürdőszobák, kicsi konyhák, letisztult, modern enteriőrök kedvelőinek mindenképpen ajánljuk figyelmébe! Modern és légies atmoszférát teremt, és ha jól kombináljuk a különféle árnyalatokat, textúrákat a térben, akkor a fehérrel sohasem tudunk melle lőni. Lehet modern, high-tech, de lehet romantikus, vintázs, illik a most olyannyira divatos japandi enteriőr stílusokhoz, sőt az északi skandináv hangulatú tereknek is alapvető színe. 

Ami pedig a burkolat trendeket illeti, itt is óriásit változott a piac. A burkolat gyártók egyre különlegesebb technológiai újításainak köszönhetően a hidegburkolatok felülete egészen elképesztő látvánnyal és tapintással ajándékoz meg bennünket. A kínálat pedig évről évre egyre nő, egyre teljesebbé és tökéletesebbé válik, hogy kedvünkre válogathassunk. Találja meg az egyéniségéhez legjobban illő burkolatot a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu