A spanyol L’Antic Colonial gyár, - akiknek évről évre számos, eredeti és stílusos mozaik költeményét megcsodálhattuk - ismét kitett magáért. Íme, a legújabb szépségek tőlük - akár a fa alá is! A mozaikok nyújtják a legsokoldalúbb lehetőséget, hogy otthonodat káprázatos elemekkel díszítsd fel. Kerülhetnek a falra, a padlóra, akár telibe burkolva, vagy csak részletben, díszítő motívumként, egy oszlopra, beugróba, vagy egy mutatós sávba rendezve, de mindenképpen olyan álomszép fókuszpontot teremthetsz velük, amiről senki nem tudja majd levenni a szemét!

Az idei télen akár még jégvirágokkal is teliszórhatod a padlót, vagy ragyogó kis ékkövekkel díszítheted a fürdőszoba bármely szegletét, a konyhapult fölötti részt, vagy akár a nappalit. Az új L’Antic Colonial mozaik családokkal a szó szoros értelmében ragyogó élettereket teremthetsz. Inspirálódj most a legújabb kollekciókból, a téli ünnepi elegancia jegyében! Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor feltétlen látogass el hozzánk személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett szakértő segítséget, profi látványtervezést is kaphatsz!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu