Szereted az elegáns, tükörfényű felületeket, amin csak úgy ragyog a napfény? A nagy múltú olasz Sant'Agostino gyár, amely a legmagasabb minőségű burkolatairól híres, olyan kristálytechnológiával készült csempe és padlólapokat fejlesztett ki, amelyek felülete különösen magas fényvisszaverő képességgel rendelkezik a speciális anyaghasználat és a többszörös polírozás miatt. Ennek köszönhetően felületüket tükörfényesnek látjuk és karcállóságuk is magasabb az átlagosnál.
Nemcsak kristályosan csillogó felületük, ám nagy méretük és kifinomult mintázatuk miatt is a luxus érzését hozzák be a belső terekbe. Segítségükkel világosabb és exkluzívabb lehet az otthonod, pláne, ha különleges mintázattal, márványos erezettel, minőségi anyagokkal is párosul a kristályfényű felület.  

Akár a legfinomabb márványok eleganciája, akár a jól megszokott kő bája vonz, kínálatunkban mindegyikből találhatsz kedvedre valót, melyek a gyönyörű mintázatokkal, a kifinomult árnyalatok csábításával, valamint a sima felületek kellemes érintésével vesznek majd le a lábadról. Ezekből az álomszép, olasz, prémium burkolatokból válogattunk számodra néhányat, hogy otthonodat kiváló minőségű, elegáns padlólapokkal és csempékkel öltöztethesd fel!

Ráadásul a készlet erejéig szenzációs áron, 10.990 Ft/m2-től vásárolhatod meg a bemutatott padlólapokat a Palatinus Fürdőszobaszalonokban, melyek akár egy-két napon belül az otthonodban lehetnek, hiszen raktárunkban várják megrendelésed! 

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu