A Roca márka minden kívánalmunkat magas szinten egyesíti e téren, díjnyertes mosdóiban és WC megoldásaiban, melyeket most egy hónapig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!

Alapvető elvárásunk ma már, hogy a fürdőszoba, mint helyiség ne csupán funkcionális, higiénikus, de stílusos, sőt mi több: harmonikus és szerethető élettér legyen, ahol örömmel kezdjük, és megnyugodva fejezzük be a napot.

A gyönyörű és díjnyertes Roca szaniterek amellett, hogy minden, korunknak megfelelő elvárásunkat, magas igényeinket kielégítik, változatos, gyönyörű formáikkal a fürdőszoba ékévé is válhatnak. A legújabb Ona család mellett még három minden tekintetben nagyon is mai, gyönyörű és sokoldalú termékcsaládot mutatunk be, melyek tökéletesen megfelelnek korunk higiéniai, víztakarékossági és magasfokú kényelmi elvárásainak. Kukkantsunk hát bele a Roca márka mosdó és WC megoldásaiba, melyek mindegyike 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben 2023. március 31-ig.*

*A 10% kedvezmény 2023. március 31-ig él minden általunk forgalmazott Roca termékre. Az akció kizárólag a Palatinus Fürdőszobaszalonok budapesti, budaörsi, dunakeszi, érdi, egri, gyöngyösi, és kecskeméti üzletében érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. 

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu