Bookmatch Porcelanosa falburkolat

Egyre többen választják a nagyobb méretű burkolatokat, amelyek egységesebbé varázsolják a belső teret, ám a tavalyi óriásburkolatok trendje helyett 2021-ben a 60x150 cm méretű burkolatok térhódítása várható, melyeket egy ember is könnyen tud mozgatni, így egyszerűbbé válik a kivitelezés.

A leglátványosabb, szemet gyönyörködtető újdonság idén a Bookmatch – avagy játék a mintákkal! Ez a 2021-es trendeknek leginkább megfelelő, lenyűgözően elegáns sorozat a prémium burkolatairól híres Porcelanosa gyár kollekciója, amely hozza az idén még mindig trendi pasztellszíneket, az ásványmintákat és az új 60x150 cm-es méretet. Látványos mintáinak variálásával pedig egyedi enteriőrt alakíthatunk ki, hiszen a Bookmatch burkolat családokon belül kétféle mintázat érhető el, amelyeket elforgatva, középpontosan szimmetrikusan elrendezve, a lapok egymás tükörképét mutatják, így egy komplett mintát adnak ki, melyet többféleképpen variálhatunk, s ennek eredményeként eltérő mintákat kapunk. A tükröződő minta olyan, mintha egy középen nyitott könyvet látnánk, ezért lett a neve Bookmatch.

AB lap

Bookmatch massa  Porcelanosa nagy méretű burkolat

Bookmatch Laurent Porcelanosa

Bookmatch Baltic Porcelanosa

Tükröződő minta Bookmatch Baltic Porcelanosa

A tükrözhető minták mellett, a felsorolt burkolat családok mindegyikében megtalálhatók a természetesen erezett, „sima” márvány mintázatú lapok is, melyeket a padlóra 118,7x118,7 cm-es méretben álmodták meg a kollekciókhoz.

Baltic márvány mintás

Márvány mintás nappali

Szürkés márvány minta Dolomiti

Elegáns márvány mintás nappali

Massa Porcelanosa

Egy másik, kontrasztra épülő különlegesség az alaplapok mellé a Deco Marmi kollekció, amely jól párosítható a Baltic, a Massa vagy a Dolomiti lapokkal. Izgalmas és látványos hatást válthatunk ki, a márvány és a fekete-fehér erőteljes és igazán időtlen párosításával.

Cubik Marmi falburkolat

Ez is Porcelanosa Cubik Marmi

Dolomit chevron mintás

Trenza Marmi Porcelanosa

Falburkolat Trenza Marmi Porcelanosa

Bookmatch minták lehetőséget adnak arra, hogy változatos, érdekes és egyéniségünkhöz illő megjelenést adjunk otthonunknak, miközben a minták elrendezésével optikailag is szélesebbé vagy tágasabbá tehetünk egy-egy helyiséget.

A burkolat újdonságok már megrendelhető a Palatinus Fürdőszobaszalonokban. Keresse bemutatótermeink egyikében!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu