Studio White Porcelanosa fürdőszoba Palatinus Fürdőszobaszalonok

Az innovativitásáról ismert spanyol Porcelanosa gyár újdonságait nemcsak kifinomultságuk, prémium minőségük, divatos megjelenésük miatt érdemes megismerni, hanem amiatt is mert a teljes gyártási folyamat során maximálisan szem előtt tartják a környezet védelmét, ezzel is koruk előtt járva. Ha Porcelanosa burkolatot választunk, értéket és letisztult eleganciát viszünk otthonunkba hosszú távra.  

Ha épp felújításban, építkezésben van és szereti az exkluzív megjelenést és a minőséget, akkor a következő csempék és padlólapok biztosan elnyerik a tetszését!

Tökéletes matt hatás

Ezzel az innovatív burkolattal a Porcelanosa új szintre emeli a matt fogalmát, ugyanis olyan egyedileg fejlesztett mázat állított elő, amely egyáltalán nem csillan meg, így tökéletes matt hatást biztosít. Ezért a Porcelanosa Matt burkolat kollekcióval tiszta, egyszerű fehér tereket alkothatunk meg, amelyek olyan háttért adnak otthonunknak, hogy bármilyen stílusban, bármilyen kiegészítőkkel feldíszíthetjük. Ha ez még kevés lenne számunkra, olyan lélegzetelállító dekorcsempékkel egészíthetjük ki a fehér csempéket, amelyeknek csodájára járnak majd az ismerősök. 

Matt Porcelanosa

Matt burkolat Porcelanosa

Matt falburkolat Porcelanosa

Autentikus kő hatás falon és padlón 

A természetes kő ihlette a Pocelanosa Durango burkolat családot, amellyel egyedi és exkluzív tereket alkothatunk.  A kollekció az ősi kövületek nyers felszínét és natúr színeit adja vissza a csempéken és padlólapokon. Mind látványa, mind tapintása a legegyszerűbb, legtisztább hatást kelti, melyet két visszafogott alapszíne, Acero és Bone is tovább lágyít.

Durango Brillo

Durango Acero

Durango Acero Porcelanosa

A prémium minőségű Durango kollekció fényes felülettel is elérhető Durango Brillo néven. 

Sivatagi homok, mészkő és cement letisztult stílusban

A Porcelanosa Nantes burkolat család időtlen színeivel és különleges dekorjaival egyszerű, letisztult, mégis izgalmas belső tereket alkothatunk. A szürke, a homok- és a borostyánszínű, érdes tapintású lapokat a sivatagi homokdűnék inspirálták, amelyek kombinálásával exotikus hatást kölcsönözhetünk otthonunknak. Három különleges 3D hatású dekorlappal variálhatjuk ezeket a kellemes visszafogott színeket. 

Nantes Porcelanosa

Karakteres kőzet az egész házban

A Prada burkolatcsalád behozza otthonunkba a természetes kőzet megnyugtató erejét. Lágy, meleg színekkel vesz körbe bennünket, ugyanakkor Mombasa, Mosaico és Spiga dekorburkolataival mélységet és különleges karaktert ad a térnek.

Számtalan méretben elérhető, így bármely helyiség, vagy az egész ház burkolására is tökéletesen alkalmas. Nemcsak beltéri, de kültéri padlólapok és csempék is szerepelnek a minden igényt kielégítő kollekcióban, melyekkel egységes megjelenést alakíthatunk ki otthonunkban a fürdőszobától a nappalin át egészen a teraszig.

Prada Porcelanosa

Prada burkolat Porcelanosa

Prada modern burkolat Porcelanosa

Az otthon fénye

A rendkívül látványos Studio kollekció fényes csempéi csodálatosan tükrözik vissza a fényt, megnövelve ezzel a konyha vagy a fürdőszoba terét.  31,6x90 cm-es lapjai eltérő módon törik meg a napsugarakat, könnyedén játszva a fényekkel és az árnyékokkal. A Studio kollekció megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, lapjaival különleges, egyedi hangulatot hozhatunk létre otthonunk helyiségeiben. Fémes, Metal elnevezésű lapjaival fényűző, már-már high-tech megjelenést is elérhetünk.

Studio tile Porcelanosa

Studio metal Porcelanosa

Studio White Porcelanosa

A Porcelanosa burkolatokat megvásárolhatja a Palatinus Fürdőszobszalonokban! Szeretettel várjuk!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu