2020 a megújulás éve az Ön kényelméért!

Mostantól mindkét cég által nyújtott előnyöket együttesen élvezheti! Termékeink ezentúl országszerte már 9 üzletben érhetők el, Budapesten, Érden, Egerben, Gyöngyösön, Kecskeméten, Debrecenben és Miskolcon. 

Palatinus Fürdőszobaszalon

Idén több üzletünket is felújítottuk, hogy legújabb termékkínálatunk bemutatásával fogadhassuk Önt megszépült fürdőszoba és burkolat bemutatótermeinkben! Mostantól óriási raktár áll rendelkezésünkre, hogy a népszerű termékeket készleten tarthassuk, a gyorsabb vásárlói kiszolgálás érdekében! 

Modern fürdőszoba belső

Fürdőszoba tervezés Palatinus Fürdőszoba

A Palatinus Fürdőszobaszalonok nagykereskedelmi szerepének köszönhetően rengeteg terméket a legjobb áron tudunk kínálni, és olyan exkluzív termékkínálattal várjuk, amelyeket csak nálunk tud megvásárolni. Érdemes ezeket az előnyöket kihasználni és ezzel kalkulálni ha lakásfelújítás vagy házépítés előtt állunk. 

Burkolat és szaniter Budapest és vidék

Modern és stílusos fürdőszobák

Minden ami fürdőszoba: Burkolatok, csempék, szaniterek, kádak, zuhanyzók tervezői szolgáltatással kiegészülve. Reméljük Önnek is elnyeri tetszését a sok pozitív változás, és hamarosan személyesen is találkozunk üzleteink egyikében! 

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu