Premium Elegant Frappucino kádas

Premium – Elegant Frappucino fürdőszoba káddal

Az idén felújításra kiírt állami támogatás nagyon nagy segítség azoknak, akik szeretnék modernizálni, felújítani a fürdőszobát. Aki belevágott már ilyen változtatásba, az tudja, hogy időigényes, sokszor elhúzódó munka. Ezért is érdemes minél előbb belevágni, és viszonylag gyorsan dönteni, illetve beszerezni a felújításhoz szükséges alapanyagokat, berendezéseket – fürdőszoba esetében a burkolatokat, kádat, zuhanykabint, mosdót, WC-t, csaptelepeket, zuhanyrendszert, fürdőszobabútort, radiátort és még sok minden mást – hiszen az állami támogatás kiírása 2022 év végéig ad lehetőséget a felújítás befejezésére. 

Economy Patchwork Minimal Zuhanyzós

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba zuhanykabinnal

12 olyan stílusos, komplett fürdőszoba tervvel szeretnénk segíteni ebben, amelyben a padlótól a mennyezetig mindent beterveztünk, amire új fürdőszobájához szüksége lehet. Nemcsak arra figyeltünk, hogy technikailag minden termék megfelelő és összeillő legyen, hanem úgy alakítottuk ki a terveket, hogy büszke lehessen fürdőszobájára, ezért minden terv az aktuális trendek alapján, de eltérő stílusban készült, így kiválaszthatja az ízlésének legmegfelelőbbet. 

Standard Brown Harmony Kádas

Standard – Brown Harmony fürdőszoba káddal

Természetesen a terveken szereplő összes „hozzávaló” megvásárolható üzleteinkben, egy helyen, amivel szintén rengeteg időt és energiát spórolhat meg! 3 kategóriában 4-4 fürdőszoba tervét dolgoztuk ki, minden kategórián belül két kádas és két zuhanykabinos megoldással. Az Economy kategóriában kifejezetten pénztárcakímélő összeállításokat alkottunk meg: trendi szürke, illetve bézs árnyalatokkal, apróbb fürdőszobákra optimalizálva, olyan készletes termékeinkből, amelyek néhány napon belül otthonában lehetnek. 

Economy Classic Beige Zuhanyzós

Economy – Classic Beige fürdőszoba zuhanykabinnal

A Standard kategóriába magasabb árfekvésű és minőségű termékek kerültek, közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva, szintén készletes termékekből, amelyeket pár napon belül átvehet. A kategórián belül csodálatos hangulatú meleg barna és bézs árnyalatú, illetve klasszikus carrarai márvány alapú fürdőszoba tervek közül választhat. 

Standard White Marble Zuhanyzós

Standard – White Marble fürdőszoba zuhanykabinnal

Premium kategóriás terveinket luxusburkolatokkal és exkluzív minőségű szaniterek, csaptelepek felhasználásával, nagyobb alapterületű fürdőszobákra terveztük meg. A letisztult, szürke Porcelanosa burkolatokkal borított fürdőszobát a minimál dizájn kedvelőinek, míg a frappucino és arany-fehér márványos burkolatú fürdőszobát a bevállalósabbaknak ajánljuk. 

Premium Minimal Grey zuhanyzós

Premium – Minimal Grey fürdőszoba káddal

Válassza ki az Ön számára legideálisabb összeállítást, és mi segítünk megvalósítani álmai fürdőszobáját!
Terveink támogatják a gyors döntésben, hiszen 12 álomszép fürdőszoba látványtervének segítségével azonnal el tudja képzelni hogyan is mutat majd a saját fürdőszobája, sőt a termékek nagy része készleten várja, hogy minél gyorsabban be tudja építeni!

Economy Patchwork Minimal Kádas

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba káddal

Ebből és abból a tervből is tetszik valami? Segítünk Önnek, hogy megvalósuljon ideális fürdőszobája elképzelései szerint! Csak az egyik termék tetszett meg? Nem gond, hiszen előre összeállított terméklistánk segítségével megmondjuk Önnek melyik az, és külön is megrendelheti! 
Egyedi a fürdőszobája? Sebaj, szakértő kollégáink segítenek, hogy mi lenne az Ön számára legpraktikusabb megoldás!

Komplett fürdőszobáink garantált áron elérhetők március 31. és december 31. között. 
Szeretettel várjuk üzleteinkben, valósítsa meg velünk álmai fürdőszobáját! 

 

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu