Azulev Expression burkolat

A VS fürdőszoba újdonságai közül:

A tradicionális vonalvezetés, a természet ihlette színek és minták az időtlen elegancia harmóniáját hozzák el otthonába!

Az idei újdonságok csokrából választottuk Önöknek ízelítőnek ezt az öt különleges, gyönyörű termékcsaládot. A közös ezekben a csempe kollekciókban, csodaszép, igényes burkolatokban leginkább az, hogy egységes, örök értéket képviselnek: az időtlenség eleganciáját. A trend, a divat a lakberendezés világában is folyton változik, megújul, ám mégis vannak olyan darabok, olyan szettek vagy kollekciók, melyek dacolnak az idővel. Minőségi, igényes anyagok, természetes színek és környezetükből merített minták, textúrák jellemzik őket. Nézzük is meg sorban, milyen időtlen újdonságokkal rukkolt elő Önöknek a VS Fürdőszoba, a hosszú távra tervezett, mindig elegáns fürdőszoba kialakításához! Marazzi Clayline – a tenger és föld ihlette mintázat mindig rabul ejti a természet szerelmeseit!

Marazzi Clayline falburkolat

Az olasz Marazzi gyár kerámiák iránti szenvedélye kreativitással és több évtizedes tapasztalattal párosul. Ennek eredménye az új Clayline termékcsalád is, melyet a természet színei és formái ihlettek. A háromdimenziós hullámminta hangulata a tenger áramlását idézi, szinte halljuk a hullámok moraját fürdőszobánkban. A burkolólapok hatféle színben készülnek: homok, kagyló, föld, láva, pamut és kék.

Trendi burkolatok VS Fürdőszoba1. Marazzi Clayline 2. Porcelanosa Pietra Blue 3. Azulev Expression
4. Argenta Toulouse 5. Marazzi Clayline 6. Argenta Toulouse

A színviláguk is természetes, lágy árnyalatokból áll, a pasztell-, és földszínek időtlen nyugalmat és kellemes hangulatot varázsolnak otthonunkba. A színekhez a hullámminta mellett, még két másik fajta dekor is társítható, melyek a konyha falain is remekül mutatnak! Azulev Expression – minimál elegancia, fém és beton hatású, attraktív felületekkel

Azulev Exression burkolat

Az Expression kollekció különleges megjelenését az ultravékony ipari fémlemezeknek köszönheti. A lemezeket rozsda és korrózió elleni védelemmel látták el, így használták fel a burkolat gyártáshoz, hogy igazán izgalmas felület jöhessen létre. A fényben finoman megcsillanó lapok egyedi hangulatot teremtenek bármely helységben. Visszafogottan elegáns ez a rendhagyó burkolat, a fém és beton textúrák játéka szinte öltözteti a minimál stílusú tereket. Lágy elefántcsont, gyöngy és fehér, továbbá markáns, titán változatban is elérhető. A lapok mérte 29x59 vagy 59x59 cm, és a legfrissebb variáció a Slimrect, mely 25x65 cm-es.

Argenta Carrara – a klasszikus, finom fehér márvány

Carrarai márvány mintás burkolat

Az időtlen stílus egyik legsokoldalúbb képviselője a minden idők újraéledő kedvence, a márvány mintázat. Az Argenta Carrara család gyönyörű márvány rajzolata a finom, elegáns stílust képviseli, igazi luxus hangulatot teremtve fürdőszobánkban vagy nappalinkban. Soha nem megy ki a divatból ez az örökzöld klasszikus textúra, mely egyben a fényűzés szimbóluma is. A nemes szürke-fehér színvilág számtalan kiegészítővel, egyedi színekkel, látvánnyal variálható, saját személyes stílusunk szerint. Aki netalán úgy érzi, túlságosan hideg atmoszférát teremt számára a márvány kövek összképe, párosíthatja meleg, természetes faburkolattal, mely meleg, otthonos kontrasztot alkotva lágyítja a kő ridegségét.

Carrarai márvány mintás burkolat

A Carrara burkolatok igény szerint rendelhetők fényes és matt felülettel is, sőt akár bordázott változatban is elérhetők. A textúrák egyedi, különböző variációival, kombinálásával pedig izgalmas, egyedi hatást érhetünk el.

Argenta Toulouse falburkolat, csempe

Argenta Toulouse – különleges textil mintázatú burkolat

Meleg, meghitt hangulat hidegburkolattal? Ma már ez is lehetséges! Az Argenta vadonatúj textil hatású csempéi és padlóburkolatai a finom szövésű anyagok textúráját varázsolják a falra és a padlóra. A burkolatunk látványában teljesen olyan, mintha egy modern padlószőnyegünk lenne, persze, tartós, és könnyen tisztítható minőségi greslapokból! Igazán érdekes és egyedi a fürdőszoba falán a textil hatás, különlegesen meleg, otthonos hangulatot teremt.

Izgalmas, csodaszép hátteret adhatunk ezzel a textúrával, mely lágyan kiemeli a környező bútorokat. A Toulouse csempék és burkolatok szürke, bézs, barna és fehér színekben választhatók, felsorakoztatva a melegebb és hűvösebb árnyalatokat is.

Porcelanosa Pietra Blue

Porcelanosa Pietra Blue – a tökéletesen valósághű kőzetminta naturalistáknak

A Porcelanosa Pietra Blue burkolatai nem véletlenül adják vissza teljes szépségében a természetes belga kőzetek textúráját: különlegességük, hogy valódi, a tenger mélyéről kinyert megkövült üledéket tartalmaznak. A természet ihlette kőhatású felület végtelen lehetőséget ad bármilyen stílusú helység díszítésére. Textúrája teljesen hiteles, kékes árnyalatai eleganciát sugároznak. Rusztikus, markáns megjelenése fehér csempével kombinálva egyszerű, hagyományos enteriőrt hoz létre.

Ha faburkolattal párosítjuk, kellemes, meghitt hatást érhetünk el. Bordázott felülete teljesen realisztikus, megfelelő kiegészítőkkel az egyszerű, természetes stílust hozza el otthonunkba. Az elegáns Silver és a természetes Stone árnyalatok közül választhatjuk ki személyes kedvencünket. Ez az öt gyönyörű, friss, ám mégis örökzöld burkolat kiváló példája a legújabb trendek és a klasszikus értékek összefonódásának. Ha szeretne még több újdonsággal, szépséggel megismerkedni, látogassa meg a Palatinus Fürdőszoba Szalonok bármelyik bemutatótermét! Kérje 3D látványtervünket, melynek segítségével nem csak hogy megalkothatja, de még elkészülte előtt megtekintheti, felfedezheti álmai fürdőszobáját!

Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu