Nézzünk néhány gyönyörű csempe és padlólap újdonságot az őszi hangulat és a naplemente meleg ragyogása jegyében, melyekkel a Föld elem jegyeinek nyugodt energiáit hozhatjuk be az enteriőrbe.

Színek és cement hatás kortárs, urbánus terekhez

A tartós és ellenálló hidegburkolatok között nagyon divatosnak számítanak a modern, városi stílusú cementhatású lapok, amelyek az Azulev Colored Concrete kollekcióhoz hasonlóan egyéniséget, kölcsönöznek a városi tereknek. A cementhatású csempéket sokoldalúságuknak köszönhetően kiválóan kombinálhatjuk valamennyi stílus sajátos jegyeivel, legyen az rusztikus, naturális, vintázs, vagy modern lakberendezési stílus. Neutrális árnyalataiknak köszönhetően számos színnel harmonizálnak, kiválóan kombinálhatók fa vagy tégla felülettel. Hűvös hatásuk ellenére melegebb, őszies harmóniát is ki tudunk alakítani a meghittebb atmoszféra megteremtéséért. 

Azulev Colored Concrete Earth

Azulev Colored Concrete Ocean

Trendi és látványos botanikus minták

A botanikus minták népszerűsége töretlen, évről évre egyre több felületen, anyagon találkozhatunk velük. Az idei évben már a kerámiagyártók is elöntötték a piacot a szebbnél szebb, felettébb látványos megoldásaikkal. A levél mintás csempék nyárias, élénk zöld mintázata mellett nem ritka a gyönyörű meleg árnyalatú őszi színpaletta sem, melyet a kifinomult virágos, botanikai és szecessziós stílusú dekoratív motívumok díszítenek. Az ilyen feltűnő dekorok mellé, pedig kellemesebb választás a matt, nem tükröződő felületű alapcsempe, mint például a Marazzi Momenti kifinomult, kortárs kollekciója, ahol a háromdimenziós kialakítású lapok 40x120-as méretben 6 mm vastagságban, kellemes krém- és földszínekben érhetők el.

Marazzi Momenti pálmafa mintás

Marazzi Momenti sárga falburkolat

Marazzi Momenti madár mintás

Marazzi Momenti kék filodendron mintás

Marazzi Momenti virágmintás

Marazzi Momenti szürke falburkolat

Korhű és kortárs aprómintás breccsa

A Sant’Agostino Venistone az a kollekció, amely a velencei breccsát (törmelékes, durva szemcsés üledékes kőzet) izgalmasan reprodukálja a kortárs művészet, a design és a velencei hagyományok felidézésével, ám a legmodernebb formában. A gyönyörű, természet ihlette árnyalatok és eredeti mintázat mellé kiválóan társíthatók az elegáns, patinás hangulatú, természetes anyagból készült fa vagy bőr bútorok, ha modernebb, kortárs életérzést szeretnénk, akkor pedig az üvegből és a fémből készült megoldások. Nézd meg további újdonságainkat személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikében!

Sant Agostino Venistone Emerald

Sant Agostino Venistone Gold

Sant Agostino Venistone Grey

Sant Agostino Venistone Ivory

Sant Agostino Venistone Ivory szemcsés burkolat

Sant Agostino Venistone nappali

Sant Agostino Venistone Pearl kültéri

Sant Agostino Venistone Pearl kültéri burkolat

Sant Agostino Venistone Pearl nappaliban

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu