A mosdó virágsziromra emlékeztető formáját az alapanyag finomsága, és az élettel teli dizájn különösen harmonikussá teszi. Az Ohtake mosdók 100% porcelánból készülnek, emiatt 40%-kal könnyebbek és 30%-kal ellenállóbbak. Faluk mindössze 5 mm vastagságú, finom tapintású, ugyanakkor rendkívül ellenálló és rugalmas is. Belső felülete mentes mindenféle bemélyedéstől, ennek köszönhetően nagyon könnyű tisztítani, hiszen belsejében nem tud lerakódni a vízkő vagy a kosz. 

Megjelenése rendkívül változatos: 3 divatos színben és 2 formavilággal válhat a fürdőszoba ékévé. Az ónix és a kávé színnel remek kontrasztot hozhatunk létre a fürdő megjelenésében. A bézs árnyalattal pedig az egyszerűséget kombinálhatjuk a bátor formaválasztású dizájnnal. A rendkívül eredeti, ellenálló és egyéniségünkre szabható kollekcióval harmonikus és különleges fürdőszobát hozhatunk létre, amely minden reggelünket bearanyozza majd karizmatikus megjelenésével. Az Ohtake mosdók már megrendelhetők a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu