Íme 5 tipp, amivel segítünk a fürdőszobai járólap kiválasztásában:

Nedvességállóság
A fürdőszobák - egyértelműen - rendkívül párás helyiségek, ezért ügyelnie kell arra, hogy vízálló padlóburkolatot válasszon. Ez a tulajdonság garantálja, hogy a padló strapabíró, így könnyebben tisztítható és karbantartható legyen.

Marazzi padlólap

Textúra és csúszásmentesség
A fürdőszobában a biztonság az első. A padlóburkolat megfelelő kialakításával megelőzheted a csúszásokat és eséseket. Keress csúszásmentes padlóburkolatot a fürdőszobába. Ez különösen fontos, ha gyermekek, idősek vagy mozgáskorlátozottak tartózkodnak az otthonában. Ha épített zuhany kialakításában gondolkodsz, kiemelten fontos a csúszásmentes felület, ami akár mozaik is lehet.

Porcelanosa padlólap

Stílus és a dekorációhoz való illeszkedés
A fürdőszobai padlóburkolat az általános esztétika kulcsfontosságú eleme. Gondold át, hogy milyen belsőépítészeti stílust szeretnél kialakítani, és válassz olyan fürdőszobai padlóburkolatot, amely harmonizál a csempe színével és stílusával. 

Sant Agostino padlólap luxus fürdőszoba

Tartósság és karbantartás
Ez két kulcsfontosságú nézőpont. A fürdőszobai padlóburkolat kiválasztásánál válassz olyan felületet, amely kiválóan ellenáll a foltoknak, könnyen tisztítható. Ha epoxy alapú fugát használsz, gyorsabban túl leszel a takarításon, mert nehezebben tapad meg a szennyeződés a felületén.

Marazzi szürke kőszemcsemintás burkolat

Kompatibilitás a padlófűtéssel
Ha padlófűtést szeretnél beépíteni, győződj meg róla, hogy kompatibilis fürdőszobai padlóburkolatot válassz. A hidegburkolat és a vinyl is alkalmas padlófűtésre.  A kerámia anyagok a legjobb hővezető képességet kínálják. Ez csodálatos meleg érzést ad, amikor mezítláb vagy a fürdőszobában.

Porcelanosa padlólap luxus fürdőszoba
Amennyiben további kérdésed merül fel, keresd szakértő kollégáinkat országszerte üzleteinkben. Hatalmas kínálattal és számos enteriőrrel várunk.

Felkeltették érdeklődésedet a felsorolt termékek? Szeretnéd őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keress minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattints ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu