2022. szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénában életre kelnek a lakberendezési magazinok oldalai a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon. Elmerülhetünk a kifinomult enteriőrökben, a színes dizájnforgatagban, és első kézből nyerhetünk inspirációt otthonunk berendezéséhez! A trendi, innovatív bútorokat, dísztárgyakat, burkolatokat élőben is megtekinthetjük, megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk.

Lenyűgöző inspirációkkal vár a Palatinus Fürdőszobaszalon is az év legfontosabb lakberendezési kiállításán! Idén másodszor veszünk részt a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon, amely az egyik legszínvonalasabb esemény, ahol a belsőépítészeti és lakberendezési szakma megmutathatja a legújabb trendeket, leginnovatívabb lakberendezési cikkeket a szakmai közönségnek és a magánvásárlóknak egyaránt, lenyűgöző enteriőrökkel megihletve őket.

Porcelanosa Noir Topo fali burkolatPorcelanosa Noir Topo fali burkolat

Lovász Viktória IDV Stúdió


A Palatinus Fürdőszobaszalon idén több társcéggel összefogva alkotta meg kifinomult luxus enteriőrjét, Lovász Viktória, az IDV Stúdió vezető belsőépítészének tervei alapján. A stand egy fürdőszoba és egy kültéri wellness elegáns berendezését mutatja majd be a szürke, fekete és barna árnyalatok letisztult harmóniájában. A stand enteriőrjének burkolat használata rendkívül egyedi, hiszen a szilárdságot megtestesítő hidegburkolatok, és a lágy bőr burkolatok egyaránt helyet kapnak az enteriőrben.

Porcelanosa Steel fém hatású burkolatPorcelanosa Steel fém hatású burkolat

A prémium minőségű kerámia burkolatok a spanyol Porcelanosa gyár lapjai, amelyek közül különleges darabokat válogatott ki a stand tervezője. A padlóra fém hatású burkolatok kerülnek majd, míg a falakat különlegesen bordázott kőhatású és texturált fahatású burkolatok fogják borítani, melyeknek egységes hátteret ad a Trilak Blueberry Pie sötét áfonya színű falfestéke.

Porcelanosa Minnesota csempe és padlólapPorcelanosa Minnesota csempe és padlólap

Az IBDesign melegburkolatai, a prémium bőr és a kék mintás vynil különlegessége, hogy a hidegburkolatok mellett ezek is megállják a helyüket a vizes helyiségekben.

Marmorin Alice II. szabadon álló kádMarmorin Alice II. szabadon álló kád

A fürdőszoba hangulatát nagyban meghatározza a lenyűgöző, kálát formázó kád a Maromorintól, és csodás letisztultságot hoznak a modern formavilágú fekete EMCO fürdőszobabútorok és kiegészítők.

MCO Pure++ világító tükörEMCO Pure++ világító tükör

A szürkés árnyalatokon átragyogó rosegold élvédők és csaptelepek teszik majd igazán üdítővé a stand berendezését, amelyek még inkább a kifinomult luxus érzésével töltik el a nézőt.

Grohe Warm Sunset zuhanyszett és nyomólapGrohe Warm Sunset zuhanyszett és nyomólap

A wellness iránt érdeklődők számára egy különlegesen elegáns kör alakú Softub Surround jacuzzit mutatunk be a SpaTrend kínálatából. A növényekkel telerakott különleges világító kaspók és lámpaasztalok a természet közelségének élményét hozzák be a wellness részbe a BaseLight jóvoltából.

Baselight világító kaspóBaselight világító kaspó

Ha hasonlóan időtálló, luxus megoldásokban gondolkodsz, akkor nézz körül üzleteinkben, ahol a S/ALON-on látott különlegességek mellett még több elegáns burkolattal és fürdőszoba berendezéssel várnak szakértő kollégáink!

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu