Venis Mirage Dark roszda mintás falburkolat

A PORCELANOSA csoport Magyarországon leginkább a kiemelkedő minőségű, különleges és innovatív burkolatairól ismert. Arról már jóval kevesebbet tudunk, hogy a cég nemcsak a csempék és padlólapok gyártásában profi, de kiemelten fontos küldetésének tartja a környezetvédelmet és a lehető legkörnyezetkímélőbb gyártási folyamatok alkalmazását.

Poercelanosa Dover Arena burkolat

Porcelanosa Samoa Antarctica

Venis Baltimore Boulevard burkolat

Venis Deco Roche Acero burkolat

Venis Ferroker burkolat

Környezetvédelmi stratégiája messze túlmutat a termelési rendszerek optimalizálásán. Már a tervezés során odafigyelnek arra, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek a lehető legkevesebb víz- és energiafogyasztással kivitelezhetők. Gyáraikban víztakarékos csaptelepeket alkalmaznak, amelyek korlátozzák a vízáramlást, illetve olyan építészeti megoldásokat használnak, amelyek lehetővé teszik az energiamegtakarítást, pl. áttetsző panelekkel a gyártóüzemek tetőin, hogy elkerüljék a mesterséges világítás használatát napközben, elektromos járművek alkalmazásával a belső terekben, emellett öt vízkezelő létesítményt üzemeltetnek, így egyáltalán nincsen szennyvíz kibocsátásuk.

Venis Pavimento Stone Ker White

Venis Pavimento Stone Ker Praga White

Venis Pavimento Stone Ker Rhin taupe 3D burkolat

Venis Magadascar Natural tile

Termékeik csomagolása több mint 70%-ban újrahasznosított anyagból készül, a csempe mázak nem tartalmaznak nehézfémeket, például ólmot vagy kadmiumot. Mondanunk sem kell, az itt felsoroltak listája koránt sem teljes, melyet a gyártó a fenntartható környezetért elismerésreméltó módon tesz. Ezért azoknak a környezettudatos vásárlóknak, akiknek az esztétika mellett a környezetvédelem is szívügyük, örömmel ajánljuk figyelmébe a Porcelanosa gyár termékeit, közülük is kiemelten a STONE-KER elnevezésű, kiváló minőségű, rendkívül változatos és extrán ellenálló padlólap családját, amely 95%-ban újrahasznosított alapanyagból készül. A Porcelanosa termékei megvásárolhatók a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben:

Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu