Álomszépen berendezett nappalik, fürdők, konyhák egymás mellett a legújabb trendek szerint válogatott burkolatokkal, bútorokkal, lakáskiegészítőkkel - igazi kánaán mind a hozzáértő, mind a szépet szerető laikus szemnek. Ilyen a S/ALON Budapest 2021 Lakástrend Kiállítás, ahol a kiállítók kifejezetten a belsőépítész és lakberendező szakma számára vonultatják fel a legfrissebb trendeket, és a legújabb, innovatív lakberendezési cikkeket, és ahol idén először vett részt önállóan a Palatinus Fürdőszobaszalonok is. 

A Palatinus Fürdőszoba látványos 23A standját az IDV Stúdió vezető belsőépítésze, Lovász Viktória álmodta meg, akivel már több alkalommal dolgoztunk együtt, és munkáinak hála kétszer is elhoztuk a legszebb standnak járó díjat a korábbi OtthonDesign kiállításokon. Viki rendkívül jól ismeri termékeinket, kiváló ízléssel és biztos kézzel nyúl a stílusokhoz.  Idei standunk összeállításánál arra törekedett, hogy egy olyan koncepció várja a látogatót, amely friss, trendi, mégis ismerős érzést kelt. Standunkon két stílusos helyiséget, egy luxus konyhabútorral felszerelt konyhát és egy elegáns szürke tónusú fürdőszobát mutattunk be a nagyközönségnek. A konyha helyiségben egy álomszép, spanyol GAMADECOR luxus konyhát állítottunk ki, amely most debütál a nagyközönség előtt, hiszen mostantól már itthon is elérhetővé válnak ezek az egyedi tervezésű modern konyhák a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában. 
 
“Aki látta már a GAMADECOR által gyártott bútorok gyönyörű, innovatív megjelenését, legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy gardróbról, az többé nem tud szabadulni a páratlan látvány okozta hatástól. A vasalatok, a felületek megmunkálása, a felhasznált anyagok nagyszerűsége, kifinomult összehangolása egyszerű, sohasem sok, mindig iránymutató” - vélekedett Lovász Viktória tervező.

A fürdőszobában az idei trendeknek megfelelő legújabb spanyol burkolat csodák, prémium fürdőszobabútor, színes csaptelep újdonságok, innovatív szaniterek, és kiegészítők kaptak helyet. A fürdőszoba hangulatát alapvetően a spanyol Porcelanosa csoport fényűző burkolatai határozzák meg az enteriőrben:

“A friss és trendi megjelenést a modern, betonra emlékeztető burkolatok adják, amelyek finom mintákkal és a maguk egyszerű megjelenésével egy csipet fűszert visznek az enteriőrbe” - avatott be minket Viktória. Az enteriőr hátsó részét alkotó - egyre közkedveltebb -, 2,5 m magas és mindössze néhány milliméter vastag, exkluzív megjelenésű XTONE óriás lapokat a L'antic Colonial Focus rosegold mozaikjai teszik igazán hangsúlyossá. A nem mindennapi látványban megjelenő modern hangulatot a Butech és a Viarprofil matt fekete, valamint rosegold élvédői teszik karakteressé.
 
A fürdőszoba másik fókuszpontját a mindannyiunk számára ismerős, örök klasszikus márvány és terazzo burkolatok adják, melyek sosem szűnnek meg divatot teremteni egy újragondolt, formabontó változatban. Hiszen ezek a páratlan eleganciát sugárzó felületek nemcsak követik, hanem elegáns és izgalmas látványukkal diktálják a trendeket. Remek példa erre az enteriőrben megjelenő márvány, amely még izgalmasabb, ha a gyártó utasítása szerint szimmetrikusan elforgatva, az egymást tükröző minták úgynevezett Bookmatch felületet formáznak. Szintén az új trendek és az ismerős megjelenés ötvözetét fedezhetjük fel, ha megfigyeljük a standon, miként lehet összepárosítani egy nagyon modern padlólapot egy újrafogalmazott, megjelenésében klasszikus, de méretében sokkal inkább modern terazzoval.  
 
A fürdőszoba fényűző enteriőrjét egy látványos GAMADECOR fürdőszobabútorral, egy fekete M-Acryl szabadonálló káddal, egy légies Radaway Walk-in zuhanykabinnal és egy Grohe okos bidéfunkciós WC-vel is elláttuk. A dekorációnak is beillő, ívelt fűtőtest a Nordinova újdonsága. Mindkét enteriőrben a Grohe színes, prémium csaptelepei teszik fel a pontot az ‘i’-re, grafit és rózsaarany színben. Az applikációról szabályozható fényerejű és fényhőmérsékletű ötszörös nagyítású EMCO kozmetikai tükör egészíti ki tökéletesen a fürdőszobabútort. 
 
Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában? Keressen minket az alábbi linkre kattintva!

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu