Fehér kültéri szék, bárszék

A vendéglátósok tapasztalata és az időjósok előrejelzései az utóbbi években megegyeznek abban, hogy szeptembertől még nincs vége a nyárnak, és a vénasszonyok nyara sem három napig tart. Ha pedig mindez így van, akkor most van itt az ideje kedvezményesen kültéri bútorokat beszerezni. Főleg azért, mert lesz még nyár jövőre is!

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházától megszokhattuk, hogy az eladók segítsége mellett minőségi bútorokat kapunk akkor is, ha azokat leárazzák, mert éppen kifutó termékek. Így van ez most is! Akár 77 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatunk egy-egy kültéri székhez, így van olyan, aminek az ára mindössze 5.999 Ft.

Tartós Impala kültéri szék

Ottjártunkkor nagy volt a sürgés-forgás és gyorsan fogytak a termékek, így, aki például egy régebben vásárolt termék egy-egy darabját szeretné pótolni, cserélni az is siessen ugyanis a kedvezmény a készlet erejéig érvényes.

Kültéri szék akció Impala Kft.

Kültéri és kerti szék és asztal

Fémvázas szék kertbe vendéglátó helyiség teraszára

A moderntől, a klasszikuson át a párnázottig vagy a műrattanig minden megtalálható és most mi csak néhányat mutatunk, mert olyan is van, ami a weboldalon még nincs fenn.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály