Szobainas, ruhaállvány Impala, Székkirály üzletből

Mindenki számára ismerős lehet az érzés, amikor egy nagyobb esemény, karácsonyi buli során sokan összegyűlünk és nincsen elegendő hely a kabátok számára. Ebben lehet segítségünkre az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirálytól egy olyan szobainas, ami egyben ruhaállvány is. 

Szobainas, ruhaállvány Impala, Székkirály üzletből

Szobainas, ruhaállvány Impala, Székkirály üzletből

Szobainas, ruhaállvány Impala, Székkirály üzletből

Ez egy nagyon jó választás olyan cégek számára is, akik rendszeresen szerveznek rendezvényeket. Szerintünk ez a sima ruhafogasnál is sokkal jobb, mivel itt vállfára lehet akasztani a ruhákat, ezért nem fognak meggyűrődni. Ráadásul sokkal elegánsabban hat, hogyha a fogason nem egy ruhakupac foglal helyet, hanem szép rendezetten fel van minden akasztva vállfára. További előnye még, hogy szétszedhető, hogyha nincsen rá szükségünk, így nem kell azért aggódni, hogy hová helyezze el az ember, ha már nincsen rá szüksége. Kiskereskedelmi egységekben is bevethetőek ruházati cikkek tárolására, bemutatására, de jól szolgálnak otthoni, mindennapi használat során is.

A WU-11 görgős szobainas/ruhaállvány egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy görgőinek köszönhetően mozgatható. Használatával kapcsolatban mi még azt is el tudjuk képzelni, hogy ilyen módon lehet a ruhatárunkat az évszakoknak megfelelően cserélgetni pakolás nélkül. Ha csak két (egyiken téli másikon nyári ruhák vannak) WU-11 görgős szobainas/ruhaállványt cserélnénk meg egymással, egyáltalán nem okozna nagy kihívást, hogy mit hová tegyünk, főleg ha kevés helyünk van erre, az időről nem is beszélve. De természetesen ez a szobainas akkor teszi a legnagyobb szolgálatot, ha hosszú női ruhákról is beszélünk.

Na, de a szobainasnak nem ez az igazán ismert tulajdonsága. Biztos volt már Ön is olyan helyzetben, hogy este nagy büszkeséggel töltötte el a tudat, hogy a másnapi fontos találkozóra, prezentációra, tárgyalásra megtalálta a tökéletes ruhát, kosztümöt, öltönyt, viszont nem tudta hová tegye, hogy nehogy meggyűrődjön, esetleg bepiszkolódjon. Tökéletes megoldás lehet erre egy szobainas, amire nagy nyugodtsággal akaszthatja fel ruháját és biztosan reggel is, vagy amikor szükséges pontosan olyan makulátlan állapotban fogja találni, mint amikor odarakta. Emellett a szobainas nagy előnye az is, hogy nem foglal el hatalmas helyet, főleg azok nem, amik kisebb méretűek és maximum csak néhány ruhanemű rakható rájuk. 

 

A szobainasok azok számára is nagy segítséget tudnak nyújtani, akik a rendetlenebb típusba tartoznak. Ráadásul, amint már említettük, egyáltalán nem foglalnak el nagy helyet a szobából, viszont biztos segítséget nyújtanak abban, hogy ne a padlón legyenek szerteszéjjel a ruhadarabok. Ezzel hosszútávon megkönnyíthetjük a mindennapjainkat, de a reggeleket biztosan. A szobainas nagyon hasznos kiegészítő a lakásokban, hanem még látványnak sem utolsó. Főleg, hogyha nem egy egyszerű darabot választunk, hanem egy kicsit dizájnosabbat. Már nem csak egyszerű fa és króm párosításban, sima fémben vagy sima fa kivitelben találhatóak meg, hanem egészen dizájnosak is vannak, amikre Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában több példát is, szám szerint ötöt is találunk

A fa és króm párosításából sem csak az unalmas, egyen méret, dizájn található meg. Ha szeretne segíteni szerettein, vagy csak szeretne rendezettebb életet élni, akkor nyugodtan lepje meg egy szobainassal a családtagjait, szeretteit vagy akár saját magát, biztosan örülni fog mindenki.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óráig
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: 10.00-15.00 óráig.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály