Kezdetét vette a BoConcept egész hónapos kedvezményes vására! Fedezd fel a remek ajánlatokat a nappaliba, étkezőbe és hálószobába, és adj egy kis dán egyéniséget otthonodnak, még ma! A BoConcept weboldalán a kedvezményeket bemutató aloldalon böngészhetjük végig a promócióban szereplő termékek listáját!

SALE EKSTRAORDINÆR!

KANAPÉK

A kanapé az egyik legfontosabb és legkarakteresebb bútordarab az otthonodban. A stílusa egyértelműen rólad mesél. Fedezd fel moduláris kanapéink, sarokkanapéink, két-, és háromszemélyes kanapéink és sezlonjaink választékát, és tedd különlegessé otthonodat!

Kedvezményes kanapék listája >

BoConcept akciós bútorok

ÉTKEZŐASZTALOK és ÉTKEZŐSZÉKEK

Akár az egész családot látod vendégül, akár romantikus kétszemélyes vacsorát tervezel, az étkezőasztalnak minden alkalomhoz tökéletesen kell illeszkednie. Újítsd meg étkeződet klasszikus, mégis kortárs dizájnnal, amely soha nem megy ki a divatból. Dőlj hátra és pihenj modern étkezőszékeinkben! A hosszú étkezésekhez tervezett dizájnjaink maximális kényelmet nyújtanak, esztétikai kompromisszumok nélkül. Minimalista és férfias, vagy lágy és elegáns? Nálunk minden helyiséghez és stílushoz találsz megfelelőt.

Kedvezményes étkezőasztalok és étkezőszékek listája >

Étkezők akciója BoConcept

Dán design étkezőszék

FOTELEK és LÁBTÁMASZOK

Teremts stílusos fókuszpontot nappalidban, dolgozószobádban, hálószobádban egy időtlen formájú fotellel. A fotel tervezésekor a maximális kényelmet tartottuk szem előtt, hogy ne csak jól nézzenek ki, de kényelmesek is legyenek. Tedd fel a lábad stílusosan, és gazdagítsd otthonodat egy kényelmes és sokoldalú lábtámasszal! Igazítsd a kanapédhoz, vagy kontrasztot teremtve kombináld egy másfajta dizájnnal; használd extra ülésként vagy lerakóasztalként! 

Kedvezményes fotelek és lábtámaszok listája >

Fotelek és kanapék

Puff és kanapé

ÁGYAK

A hálószobád legyen saját személyes menedéked! Egy hely, ahol ellazulhatsz és feltöltődhetsz egy hosszú nap után. Köszöntsd az édes álmokat és a pihenést kortalan ágyainkban, amelyek többféle méretben és stílusban, tárolóval vagy anélkül is kaphatók.

Kedvezményes ágyak listája >

Ágyak akciója

Fedezd fel a dán dizájn bútorok különleges világát, látogass el bemutatótermeinkbe, ahol kollégáink mindenben segítenek!

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, a 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, a másik pedig a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén, a 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a cím alatt.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu