A valóság azonban sok esetben más, ott állunk egy üres ingatlanban, amit még nem tudunk otthonunknak nevezni. Hogyan varázsoljunk belőle otthont úgy, hogy közben nem megy rá a a teljes bankkártyánk?

Új bútorok a VidaXL.hu áruházból kedvezményes áron

A mai rohanó világnak vannak hátulütői, azonban valljuk be, hogy nagy előnye az internetes vásárlás. Nem kell mást tenni, csak keresni egy webáruházat, mondjuk a VidaXL.hu-t és nézegetni, olvasni, megpróbálni kiválasztani a megfelelőt. 

Szerencsésebb esetben nem kell az egész házat bebútoroznia, elég csak olyan tárgyakat pótolni, amelyektől újszerű lesz az egész. A kevésbé szerencsések azonban a nulláról indulnak és bizony sok  mindenre kell gondolniuk. És sok pénzre is van szükségük. Aki azonban okosan vásárol az kihasználja az internetes vásárlás e téren nyújtott előnyeit. 

Van pár vásárlási ünnep, ami csak az online térben érvényes, ilyen a Cyber Monday. Szintén csakis az internetes vásárlás kínálja a pénzvisszatérítés lehetőségét, amellyel visszakaphatja a vásárlási összeg egy részét. Pénzvisszatérítéssel a VidaXL áruházban is vásárolhat, mégpedig a Tiplino.hu jóvoltából.

A kedvezményes kuponok beváltása üzletekben is lehetséges olyan ünnepek alkalmából, mint a Glamour-napok vagy a Joy-napok. Az internet világában azonban sokkal többször van lehetőség kuponokra és ez alól a VidaXL kuponok  sem képeznek kivételt. Sok esetben ezek a kuponok pénzvisszatérítéssel is kombinálhatóak, ami így többszörös spórolást jelent. 

Az otthon illata Notino kuponnal olcsóbban

Sok illat, emlék kíséri végig az embert élete során. Szinte mindenki emlékszik a gyerekkori otthona illatára, kollégiuméra vagy az első lakáséra, amiben önállóvá vált. Illatokat kötünk helyekhez és emberekhez, így nem csoda, hogy keressük az otthon illatát is. 
Van, aki beéri a rántott hússal és van, aki többre vágyik. Az ilyen személyeknek ajánljuk a Notino.hu áruházat, ahol a saját és otthona illatát is garantáltan megtalálja. A lakásillatosítók több változatban is elérhetőek. A legegyszerűbbek és leghangulatosabbak a gyertyák. Több méret és illat közül válogathat. 

Vannak továbbá aromalámpák és aroma diffúzorok, amik az illaton kívül esztétikailag is hozzájárulnak az otthon érzetéhez. A sorból természetesen az elektromos diffúzorok és a spray formájú parfümök sem hiányozhatnak. 

Az otthon illatát évszak szerint is válogathatja, télen jöhetnek a fahéjas illatok, tavasszal a citruszos, nyáron a virágos ősszel pedig amit a hangulat kíván, nincs határ. Amennyiben pedig arról van szó, hogy hogyan lehet ebben az esetben a vásárlás során spórolni, nos szerencsére több lehetőség is vár ránk. A Notino azon webáruházak közé tartozik, ahol hetente érhető el kedvezményes kupon. A Notino kuponok megtalálhatóak a webáruház oldalán és a Tiplino portálon is. Minden vásárlás során számíthat a pénzvisszatérítésre is, amihez csak annyi a teendője, hogy a Tiplino.hu portálról indítja a vásárlást, mint regisztrált felhasználó. Ilyen módon visszakaphatja a vásárlási összeg egy részét.

Tiplino.hu webáruházKép forrása: Tiplino.hu

Igen, otthont teremteni a saját magunk és családunk számára nem kis feladat. Sok fejtörést okoz és a pénztárcánkat sem kíméli, azonban megéri azt a megnyugtató érzést, amikor hazaér és otthon érzi magát. Ehhez a Tiplinonál úgy tudunk hozzájárulni, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy az akciók elérjenek a felhasználókhoz.