Azért lehet optimális választás egy üvegasztal, mert ezek a termékek igazán elegánsak és stílusosak. Sőt, legtöbbször mindenki otthonában jól mutatnak. Ezért van az, hogy minden újhullámos, modern berendezésű házban, lakásban megtalálhatók. Az üveglap légies, könnyed és trendi megjelenést ad az étkezőasztalnak. Általában nem túl nehezek, ezért könnyen mozdíthatóak is. Tisztításuk is egyszerű. Ha a talapzatuk megfelelő, akkor akár fedett teraszra is ki lehet őket helyezni. Viszont érdemes arra odafigyelni, hogy a karácsonyi asztalnál egyszerre, több forró edénnyel, tállal ne pakoljuk tele! Valamint ügyeljünk arra, hogy a gyerekek ne másszanak fel rá.

Gotard asztalA Gotard üvegasztal elegáns, kifinomult stílust tükröz. Leginkább kisebb családok számára ideális és nagyon praktikus darab. Könnyedén elfér szűkösebb helyeken is. Mozgatása nem okoz gondot. Kifinomult, már-már művészi stílusú asztal. Krómozott, fekete lábakon áll, amit világos minták tesznek formabontóvá és designossá. Az asztal fekete színe jól mutat fehér falak között is. A fekete és fehér színek kombinációja manapság egyébként is igen divatos lakberendezési trendnek bizonyul. Ezt az asztalt is kényelmesen körül lehet ülni. Tökéletes választás hosszú beszélgetésekhez is. Többféle széket is lehet hozzá párosítani. Főleg a fémvázas székek mutatnak mellette igazán jól, mert kiemelik csillogását. Előnye, hogy többféle színű szék is bátran párosítható hozzá. Mérete 69x119 cm, ára igazán kedvező és egy év garancia jár hozzá.

Több infó és vásárlás itt

Wendy üvegasztalA következő termék a Wendy modern megjelenésű króm lábas, üveglapos étkezőasztal, 110x70 cm mérettel. Kisebb háztartások számára ez is tökéletes. De egy nagyobb lakás nappali bútoraként szintén helye van az otthonában. Ez az asztal légies, könnyed bútor, ami ügyesen játszik a mintákkal. Két oldalt az üveglapja sötétebb színű, ez teszi kissé formabontóvá. Fiatalos, lendületes megjelenésével a modern, letisztult otthonok tökéletes kiegészítője lehet. Króm lábain stabilan áll. 25 kg a maximum teherbírása, így nem az az asztal lesz, amin érdemes ugrálnunk a szilveszteri buliban. Ennek ellenére praktikus, felülete egyszerűen tisztítható. Ára rendkívül kedvező! Szállítási ideje 3-4 hét.

Több infó és vásárlás itt

Walter II asztalVégül a harmadik termék, amit kiválasztottunk az a Walter II. ebédlőasztal króm lábakkal, fekete üveggel, 80x130 cm méretben. Ez az üvegasztal remek választás lehet konyhákba, étkezőkbe, nappalikba, de még dolgozó szobákba is, különösen egy agglegénylakásba. De éttermekben, például exkluzív távol-keleti éttermek bútorzataként is megállja a helyét. Könnyen mozgatható asztal, ennek ellenére stabil bútordarab. Lábazata biztosítja a csúszásmentességet, a megfelelő tapadást. Ez a termék inkább az elegánsabb, modern környezetben mutat jól a kifinomult, letisztult stílusa miatt. Többféle anyag kombinációja jelenik meg a kivitelben. Az asztallap csillogó feketeségével igazi ékkövévé válik a szobának. Számos bútordarab mellé kiváló, így széket is könnyen párosíthatunk hozzá különböző színben és formában. Krómozott fém, inoxos bútorok és berendezési tárgyak mellé különösen ajánlott.

Több infó és vásárlás itt

Összességében elmondhatjuk, hogy bútort ajándékozni, mindig jó döntés, ha tartós, értékes és funkcionális meglepetést szeretnénk adni. Azt javasoljuk, hogy a vásárlást senki ne hagyja az utolsó pillanatra, valamint megéri áldozni a jó minőségre is, mert az az időtállóság kulcsa. Amennyiben szeretne szaktanácsot kérni, azt az  Impala Bútorkereskedő Kft. – Székkirály üzletében személyesen is megteheti. További részletekért pedig látogasson el a www.impala.hu oldalra!

Szerző: Bottyánszki Bettina

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala@impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!