Agnesidesign - Hasse Ágnes lakberendező

Mindegyik lakberendezési stílusban előnyben részesítem a modernebb jegyeket és az innovatív, fenntartható anyaghasználatot, valamint a kreatív és egyedi megoldásokat.

Elérhetőség:

Web: https://agnesidesign.com
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: +36 20-264-7300
info@agnesidesign.com

Hasse Ágnes lakberendező

Hasse Ágnes vagyok. Enteriőr tervező, 3D látványtervező és egy személyben projekt menedzser, hiszen minden projekt rengeteg odafigyelést és egyeztetést igényel.

Az én történetem nem tipikusan indult. Hiába bújtam el szívesen napokig apu műhelyében babaszobát építgetve, ábrándozva milyen lesz majd az én lakásom. Fiatal felnőttként mégis olyan szakmát választottam, ami az akkori időkben anyagi biztonságot jelentett és szépen, felfele ívelő karriert ígért. Így találtam magam a pénzügyi pályán, ahol 15 év, sok mélység és magasság után úgy éreztem, eljött a váltás ideje.

Most már 6 éve, hogy elkezdtem lakberendezőként tevékenykedni. Ekkor és ezzel visszatért az életembe a gyerekkori szerelmem, a színek és a formák, az anyagok világa, az összhang és a teljesség, amit egy szép otthon tud nyújtani. Egy lakás akkor szerethető, ha egyéni! Ha nem csak otthonos, de kényelmes és praktikus is. Ebben segítek én a legjobb tudásom szerint annak, aki megtisztel a bizalmával. Folyékonyan beszélek angolul, így külföldi megbízókkal is szívesen dolgozom.

Hogyan dolgozom én?

Stílus:
Alapvetően modern stílusjegyekkel, haladó stílusban tervezek lakásokat, teraszokat vagy bármilyen helyiséget, de akár homlokzatot, kerthelyiséget is. Természetesen vannak kedveltebb stílusaim, mint a modern és az új szerelmem, a japandi. De indusztriál, skandináv vagy a minimál stílusban is otthonosan mozgok, szívesen tervezek. Figyelek a nemzetközi és hazai trendekre és próbálok előremutató designt alkalmazni. Szeretem az innovatív, fenntartható anyaghasználatot, valamint a kreatív és egyedi megoldásokat.

Ajánlat:
Én a tervezés előtt mindig alaposan felmérem a megbízói szokásokat, stíluspreferenciát és az egyéni igényeket, valamint a helyszínt. A tervezői díjat próbálom igényre és személyre szabni, hogy korrekt és megfizethető legyen.

Projekt alatt:
Törekszem rá, hogy minél több terhet vegyek le a megbízóim válláról, hogy a tervezgetés és a végeredmény örömet okozzon a megbízónak. Határozott kiállással, és kommunikációval rendelkezem, ami fontos ebben a szakmában (tervezőkkel, szakiparral, kereskedőkkel való megbeszélések).

Szakmai fejlődés és sikerek:
Ez a szakma rendkívül szerteágazó. Sokféle és naprakész ismeretet igényel (építészeti alapismeretek, műszaki tudás, anyagismeret, színdinamika, ergonómia, tervező programok). Így rendszeresen képzem magam tanfolyamokon, szakmai konferenciákon, üzletlátogatásokkor és persze az internet segítségével. Keresem az újdonságokat és ezeket az ismereteket igyekszem felhasználni, megosztani a projektjeim során.

Folyamatosan építem a szaküzletekkel és a kivitelezőkkel való kapcsolataimat (legyen szó anyagbeszerzésről vagy bútorvásárlásról, szakipari kivitelezésről), ahonnan szakmai támogatást és dedikált figyelmet kapok. Rendszeresen veszek részt eseti tanácsadóként nagyobb szakmai kiállításokon és rendezvényeken (S/ALON, Konyha Kiállítás, Fürdőszoba és Wellness kiállítás) és tagja vagyok a MAXCity lakberendezőkből álló tanácsadói csapatának is.

Emellett a MAXCityben található VRDesigner Központtal is szoros kapcsolatot ápolok, ahol lehetőségem van VR („virtual reality”) környezetben megtervezni az erre nyitott, érdeklődő ügyfelek lakását. Ez a tervezés jövője, úgy gondolom!

Pályázati eredmény: 
Bellamo Premium Comfort / Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat 2022 – II. helyezés

Szolgáltatásaim: 

Lakberendezési tanácsadás
Konyhatervezés, Bútortervezés
Erkély/terasz tervezés
Lakberendezési tervezés (teljes, vagy részleges)
Homlokzat tervezés
Iroda és home-office tervezés
Home staging

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Napi Japandi Facebook oldalam

 

Galéria

Cikkeink