Konyhakiállítás Impala stand

Ez volt a Székkirály standja a 2016-os Konyhakiállításon

Nem régen mutattuk be magazinunkban a modern stílust képviselő Alessia termékcsaládot, melynek tagjai rugalmas, tartós és minőségi anyagokból készülnek és az elegáns vonalvezetés mellett, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet. Aki nagyon jó ár-érték arányú terméket szeretne vásárolni annak mindenképpen javasolt megnézni és kipróbálni a kiállításra kivitt étkezőgarnitúrát. A szék kárpitozása textilbőr, ami kényelemben és tartósságban hasonló minőségű, mint a valódi bőr.

Impala Tokyo asztal és székek

Impala Tokyo asztal és székek

Impala Tokyo asztal és székek

Impala Tokyo asztal és székek

Tokyo asztal és székek változatos kárpitokkal

Az nem újdonság, hogy az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály biztosítja vásárlói számára a szabad szárnyalás lehetőségét, a saját stílus kialakítása terén is. Ám a legújabb, 2017-es széktrend keretében először debütál a Tokyo étkezőasztal és a hozzá illő Tokyo szék a kiállításon. A termékek érdekessége, hogy cserélhető huzattal és levehető széklábbal rendelkeznek.

Impala Tokyo asztal és székek

A székek kényelmét egy közepes szilárdságú hideghab és a hát vonalát követő székforma biztosítja. A fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható, így az asztal mérete akár 100 x 200 cm-re is bővíthető. A mid century stílus kedvelői számára külön jó hír, hogy a terméknek kedvező az ára is. Ráadásul a fa 12-féle árnyalata, illetve többféle kárpit (bőr, szövet, textilbőr), kárpitszín és -minta választható.

Alessia mid century stílushoz

Alessia székek Impala a Székkirálytól

Az Impala Bútorkereskedő Kft. a kiállítás ideje alatt 10 % kedvezményre szóló kupont ad a standját felkereső látogatóknak, amelyet XIII. kerületi Reitter Ferenc utcai áruházában válthatnak be az érdeklődők 2017. március 31-ig.

Látogassa meg Ön is az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 24/A standját 2017. március 3-5. között a Konyhakiállításon a Papp László Budapest Sportarénában vagy tájékozódjon a honlapon és a Facebook oldalon!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000

www.impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!