A Bútorkereskedés webshopjában www.butorkereskedes.hu érdemes szétnézni egynél többször is!

Webshopból nappali bútor - Butorkereskedes.hu webshopból

Az ismert, XIII. kerületi áruházzal rendelkező Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály újabb fejlesztéseket tett annak érdekében, hogy vásárlói számára még szélesebb körű és elérhetőbb legyen az online vásárlás. A Székkirály honlap- és webshop-portfóliója egy újabb, modern honlappal, egy könnyen átlátható webáruházzal bővült.

Kanapé- Butorkereskedes.hu webshopból

Az eddigi közel 8000 db-os termékskála így közel 10 000 termékre bővült, hogy minél több vásárló igényeit kielégíthessék. A lakberendezés számos elengedhetetlen termékét találhatjuk meg az új webshopon. A régebbi webshopok - a www.impala.hu és a szekplaza.hu - továbbra is működnek. Ezek böngészésekor eddig is rengeteg étkezőgarnitúrát, étkezőasztalt, étkezőszéket, sokféle forgószéket, íróasztalt és egyéb kiegészítő bútorokat találhattunk.

Modern nappali bútor - Butorkereskedes.hu webshopból

De az új nemes egyszerűséggel Bútorkereskedés névre keresztelt webshopon www.butorkereskedes.hu már rengeteg új, eddig nem létező lakberendezési kategóriával találkozhatunk. A korábbi zömében étkezői, konyhai és irodai bútorok egészültek ki például elemes konyhabútorokkal, étkezőpadokkal, gyerek és ifjúsági bútorokkal, kerti bútorokkal, előszoba bútorokkal, szőnyegekkel, lakásdekorációval, valamint hálószoba, nappali és fürdőszoba bútorokkal.

A konyhai bútorok skálája is bővült, hiszen ezen a felületen 70-80 százalékban más termékek találhatók, mint az impala.hu webshopban található asztalok és székek. A butorkereskedes.hu oldalon már lehetőségünk van konyhabútort, tálalószekrényeket, komódokat, étkezőpadot, zsúrkocsit és egyéb konyhai kiegészítő bútorokat választani.

Hálószoba szett- Butorkereskedes.hu webshopból

Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, gyerek és ifjúsági búrotokat is találhatunk a webshopon, melyektől a kicsik szobája is igazán stílusos lesz. Nem csak egy szép szobabútor vagy ágy az, amiért a gyerekek szeretik saját szobájukat.

Gyerekszobai bútor

Dizájnt és izgalmas stílust teremthetünk, ha a szoba hangulatát ülőkékkel, babzsákokkal, függőfotelekkel vagy függőágyakkal, esetleg egy gyereksátorral egészítjük ki. Ami pedig a szülőknek és a gyerekeknek is egyaránt fontos, az a rend. Szerencsére a Bútorkereskedés webshopon különböző polcokat és rendszerezőket is választhatunk.

Kiegészítőkben rejlik a stílusosság

Egy ház vagy lakás a kiegészítő lakberendezési termékekkel együtt válik igazi otthonná. A Bútorkereskedés oldalon megvásárolhatunk számos lakberendezési kiegészítőt sok-sok különböző helyiségbe.

Függőágy- Butorkereskedes.hu webshopból

Válasszunk az egyszerű kiegészítők helyett különleges lakberendezési tárgyakat (párna, tükör, WC-papír tartó, szennyestartó), amitől otthonunk sokkal stílusosabb lesz! Plusz tipp: ne kiegészítők sokaságával, hanem egyedi, jól megválasztott kiegészítőkkel teremtsünk egyedi hangulatot!

Előszobai bútorok - Butorkereskedes.hu webshopból

Pad előszobába - Butorkereskedes.hu webshopból

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor a webshopba el tud jutni a honlapunk felső menüpontjában található WEBSHOP nevű webshopajánló gombbal is.