Lunaria modern étkezőszék

A tervezéskor a funkcionalitást vették alapul, amit ez a műanyag szék az eltelt évek alatt is megtartott. Dizájn szempontból sem utolsó keresztpántjai hozzájárulnak ahhoz, hogy ne csak a stílus legyen egyedi, hanem a szék teherbírása is kitűnő legyen.

Bár mostanában a legtöbb ember nagyon tudatosan odafigyel arra, hogy minél kevesebb műanyagot használjon a háztartásában, attól még ez a széktípus egyáltalán nem szégyellni való választás. A régi híres Eames Plastic Chair sorozatra hajazó dizájn ma már egyre több bútoráruházban fellelhető, különböző anyagokból, különböző színválasztékban. Az ilyen szék készülhet falábbal, vagy éppen fémvázzal, az ülőfelülete pedig lehet műanyag vagy akár kárpitozott is. Bárki bármelyik kivitelt is választja, biztos, hogy nem fog csalódni.

Eames stílusú székek Lunaria néven Impala Kft.

A jó hír az, hogy aki szereti ezeket a székeket vagy az ilyen műanyag székek továbbgondolt változatát, az megtalálja őket az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 13. kerületi áruházában is megfizethető áron vagy éppen akciósan. Viszont sietni kell, mert már csak kevés darab van készleten.

Lunaria szék több színben jó áron

A Lunaria műanyag székek teherbírása 100 kg, annak ellenére, hogy az ülőfelületük teljes egészében műanyag. Kialakításuk modernné, mégis időtállóvá teszi őket. Elsősorban étkezőkbe, konyhákba, vendéglátóhelyekre ajánlott, mivel könnyen tisztíthatóak. De, ha valaki inkább home officeban gondolkodik vagy az irodájában látná szívesen, azt is bátran megteheti. Legfeljebb jó, ha beszerez a hosszan tartó üléshez egy csinos kis párnát. A Lunaria műanyag szék kapható fehér, fekete, sárga és zöld színben is, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A Cinkla műanyag szék három színben ( meleg szürke, narancs, fekete ) kapható. Ennek is műanyag az ülőfelülete és fa lábai vannak, de ezek stílusukban egy picit eltérnek a Lunariától. 

Cinlka szék

Vannak stílusukban hasonló, de anyagukban eltérő székek is, amik nem műanyag ülőfelületűek, hanem kárpitozottak és vagy favázasak vagy teljesen fémvázas a lábazatuk. Sokak számára ez magasabb szintet és komolyabb kényelmi komfortot jelent, ezért is szeretik ezt a típust a vendéglátóhelyek tulajdonosai. A kárpitozásnak köszönhetően szinte bármilyen funkcióval rendelkező helyiségbe jó választás lehet. Akkor is tökéletes választás, ha tárgyalószékként funkcionál egy irodában, mert a kárpitozás nem csak az ülőfelületet érinti, hanem a háttámlát is. Ez pedig az egész széket komfortosabbá teszi a mindennapi használat során. 

Szöveg: Mónus Gyöngyi

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óráig
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: 10.00-15.00 óráig.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály