A Lakberinfo lakberendezési magazin olvasó egyedi kupont kapnak, amely 40-50% kedvezményt biztosít 10-féle asztallábra 2024. május 31-éig.


Az egyedileg készített kisebb-nagyobb asztalok, asztallapok minden otthon központi elemei lehetnek, ami köré összegyűlhetünk és, amivel megteremthetjük a családi, baráti összejövetelek bázisát. Egy balkonasztal, egy kerti asztal, egy lerakóasztal vagy akár egy nagy étkezőasztal egyedi megalkotása már igazi dizájnkihívás lehet.

Vintage fa asztal és mozaik lapú asztal

Nem csupán az ízlésünknek, hanem az egyéniségünknek is teret adhatunk. Ráadásul az egyedi asztallapokkal, a különleges formákkal, technikákkal, alapanyagokkal szinte határtalan lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogy a DIY alkotás olyan egyedi történetet meséljen el, amely összhangban van a lakás vagy a kert karakterével és az alkotóval is.

Festett asztallap és cementlap mintás asztal

Mozaik asztallap DIY

Egyedi epoxy asztallap

Mediterrán mozaik mintás asztallap

Az igazán kivételes megjelenésű asztaloknak, asztallapoknak elengedhetetlen kelléke a stabil asztalláb. Ez biztosítja az asztal hosszú élettartamát, a biztonságos használatot, illetve stabilitást és egyensúlyt is ad. Az Impala Bútorkereskedő Kft. támogatja az alkotó kedvű művészeket és segít megteremteni a praktikum és esztétikum stabil, és nem utolsó sorban, akciós egységét.

A következő termékek GF-2106, 2108, 2112, 2105, 2110, 2109, 2413, Rafael asztallábak 40%-kal olcsóbban TAVASZ40, míg 2 darab GF-2412, 2111 asztallábak 50%-kal olcsóbban vásárolhatók meg a TAVASZ50 kupon segítségével.

Impala asztalláb választék

Kétféle epoxy asztal

Festett ajtó mint asztallap és kerek kávézóasztal

Az asztallapkészítéshez alkalmazható technikák száma és stílusa is rendkívül változatos! Decoupage, bútorfestés, csempézés, betűsablonos festés, mozaik, asztalosipari megoldások, epoxigyanta, újrahasznosított anyagok vagy fűrészáru és még sorolhatnánk.

Kávézás a balkonon

A lényeg, hogy biztosan tartós lábakon álljon! Fontos az is, hogy körbe lehessen ülni és ehhez a legjobbak azok az asztallábak, amit a vendéglátóiparban is használnak. Nem kell feltalálni a legjobbat, elég, ha olcsón megszerezzük azt!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály