A Bianca kárpitozott szék tulajdonképpen egy modern változatú glamour jellegű szék, amely egyszerre viseli magán a nagyvonalúság, a fényűzés, a pompa, a luxus és a minimalista jegyeket is. Ezek az ellentétes, már-már antagonisztikus lehetőség adják az étkezőszék különlegességét. Elegáns megjelenését aranyszínű lábvég zárja, bár étkezőszék, a formája mégis inkább egy étkezőfotel kényelmét biztosítja. Az extrém sok szövetválaszték és a bükkfaváz választható színe, megjelenése lehetővé teszi, hogy saját egyéni ízlésünknek megfelelően erősítsük, vagy visszább vegyük a glamour stílusjelleget.

Bianca étkezőszékBianca kárpitozott szék

A Garda kárpitozott szék a fentiek ellentéte. Az egyszerűsége adja a termék szépségét és modernségét. De az egyszerűség nem azt jelenti, hogy a Garda étkezőszék unalmas. Egyrészt már a lekerekített háttámlája is száműzi a szokásos étkezőszék-formavilágot, másrészt hatalmas kreatív játszótér áll a rendelkezésünkre, amikor a szövetet kiválasztjuk hozzá. Ha nem akarunk extrákat, akkor egyetlen anyag felhasználásával is kárpitoztathatjuk, ha csak az árnyalatokkal játszanánk, akkor a háttámlát variálhatjuk. De ha ütősebb színösszeállítást keresünk, akkor is számtalan variáció áll rendelkezésre a fantáziánkhoz igazodva. Mindehhez az extra, hogy kérhetünk lábvéget is a székre, aminek színe arany, ezüst vagy fekete is lehet.

Garda étkezőszékGarda kárpitozott szék

A Como kárpitozott szék a Garda egy továbbfejlesztett változata, merészebbek, akár vegyíthetik is a két terméket, hiszen a Como csak a háttámla kialakításában különbözik, a kárpitozási és favázválasztási lehetőségek ugyanazok. Erre az étkezőszékre is kérhetünk lábvéget, aminek színe arany, ezüst vagy fekete is lehet.

Como étkezőszékComo kárpitozott szék

A Lucia kárpitozott szék ezekkel ellentétben egy kis díva, aminek ülőfelülete, látványra és érzésre is a ruganyosság mintapéldánya. Szépen ívelt és érdekesen kialakított háttámlája jól támasztja a hátat és alul nyitott. Nem meglepő módon erre az étkezőszékre is kérhetünk lábvéget arany, ezüst vagy fekete színben is.

Lucia étkezőszékLucia kárpitozott szék

A Sienne kárpitozott szék, amolyan klasszikus modern forma az étkezőkbe. Enyhén ívelt háttámláját függőleges varrások díszítik, kárpitként pedig szövet, lemosható szövet és textilbőr között is választhatunk. Érdekessége, hogy kérhetünk erre az étkezőszékre is lábvéget, ennek színe lehet arany, ezüst vagy fekete is.

Sienne étkezőszékSienne kárpitozott szék

Végül egy érdekesség! Ha valakit a hintaszékek világa vonz és nem vevő a klasszikus változatokra, az most elringathatja magát a Prime skandináv világában. Bézs és szürke szövettel, natúr színű tömörfa lábakkal vihetjük haza, hogy akár egy IKEÁS milliőbe is feltűnésmentesen beilleszthessük.

Impala hintaszékPrime skandináv stílusú hintaszék

2024-ben is érdemes ellátogatni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 13. kerületi áruházába és személyesen is kipróbálni a kínálatot!

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály